25n
25N
25N

Teatre, dansa, circ i música, "Des del sofà" a Aldaia

L’Ajuntament d’Aldaia posa en marxa el cicle d’espectacles culturals online ‘Des del sofà’ compost per companyies valencianes

Teatre, dansa, circ i música, "Des del sofà" a Aldaia
22/04/2020 -

La regidora de cultura del municipi, Empar Folgado, explica que les mesures derivades de la declaració de l’estat d’alarma han provocat una “frenada en sec” de tota l’activitat social i cultural que estava programada en el municipi, i que des d’aquesta setmana “reprenem, encara que siga a través d’internet, l’agenda de representacions” gràcies a aquest cicle online, que constarà de vuit espectacles “que tindran lloc fins al diumenge 17 de maig”. Així mateix, Folgado agradeix a les companyies i formacions “la seua col·laboració en aquesta iniciativa” en la qual “ells són els veritables protagonistes”.

En aquesta línia, l’alcalde, Guillermo Luján, apunta que durant els més de trenta dies de confinament que ja s’han complert, els veïns i veïnes d’Aldaia han realitzat “un esforç enorme, i han fet gala d’una gran responsabilitat per a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, per la qual cosa des de l’Ajuntament volem en oferir-los aquest cicle d’espectacles per a gaudir en família des de casa, i agrair-los així la fidelitat que sempre han demostrat cap al TAMA i en general cap a les propostes culturals que es posen en marxa a Aldaia”.

Aquest cicle online “Des del sofà” mostrarà espectacles de teatre, dansa, circ i música, i estarà format per companyies valencianes. La gestora tècnica de l’àrea municipal de cultura, Francis López, indica que algunes d’aquestes companyies han presentat en els últims mesos els seus espectacles en l’escenari del TAMA, i espera que els aldaiers i aldaieres “el gaudisquen” i que, si ja han tingut l’oportunitat de viure’l en el TAMA en directe, “el rememoren amb sentiment i estima”.

Vuit espectacles del dimecres 22 d’abril al diumenge 17 de maig

L’agenda d’espectacles del cicle “Des del sofà” que es podrà seguir a través dels enllaços que s’oferiran a través de les xarxes socials municipals, serà la següent:

 • Dimecres 22 d’abril de 18.00 a 22.00 hores. “Anna i la màquina del temps” de Blat de moro Produccions i l’Escalante Centre de Producció (teatre per a nens i nenes).
 • Diumenge 26 d’abril de 19.00 a 23.00 hores. “Cos a Cos” de Fil de sorra (dansa per a tots els públics).
 • Dimecres 29 d’abril de 18.00 a 22.00 hores. “Oníricus” de la troupe Malabó (circ per a tots els públics).
 • Diumenge 3 de maig de 19.00 a 23.00 hores. “Lázaro” de Leamok (teatre i hip-hop per a públic jove i adult).
 • Dimecres 6 de maig de 18.00 a 22.00 hores. “Descobrint l’illa del tresor” de JM Gestion Teatral (teatre-musical per a nens i nenes).
 • Diumenge 10 de maig, de 19.00 a 23.00 hores. “La vaca que riu” de Patricia Pardo (teatre per a públic jove i adult).
 • Dimecres 13 de maig, de 19.00 a 23.00 hores. Recital de clarinet de José M. Santandreu (música per a tots els públics).
 • Diumenge 17 a les 19.00 a 23.00 hores. “Match d’improvisació” d’IMPROU amb la col·laboració de la EMTA (teatre-improvisació per a tots els públics.

El TAMA retorna els diners de les entrades online

El Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) ha informat que procedirà a la devolució de l’import de les entrades comprades online a través de la plataforma www.giglon.com, suspesos per la crisi del coronavirus. També informa de la data en la qual ha quedat ajornat cada espectacle.

Els espectacles afectats són:

 • “La invasió dels bàrbars” de la Cremen Produccions (27 de març que s’ajorna a 30 d’octubre de 2020)
 • “The opera locos” de Produccions Yllana (3 d’abril que s’ajorna a 20 de novembre de 2020)
 • “The power of the 80’s” d’Eddy Eigthy (24 d’abril que s’ajorna al Festival Colors de 18 d’octubre de 2020)
 • “Turist (or not turist)” de la Clownic de Tricicle Teatre (8 de maig que s’ajorna a 13 de novembre de 2020)

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − dos =