25n
25N
25N

Els promotors de la sínia gegant abandonen el projecte a València

Els promotors de la sínia gegant abandonen el projecte a València
14/02/2020 -

Els promotors del projecte ‘L’Ull de València’, la sínia gegant projectada en la capital, desisteixen d’instal·lar-la a la ciutat davant la “falta de compromís” i “indeterminació” mostrada per les autoritats.

Així ho ha asseverat a Europa Press la CEO de Circular View, Ana María Villamediana, qui ha assegurat que, “després de cinc anys intentant aconseguir el suport de les administracions, ens és impossible seguir amb el projecte en les dues ubicacions que s’havia remenat”, La Marina i l’entorn de l’Oceanogràfic.

Aquesta portaveu ha assenyalat que es tracta d’una decisió presa al costat de l’inversor internacional, Machiel Smits, davant l’actitud tant de la Generalitat com de l’Ajuntament de València, que, en el cas d’aquest últim, ha dit, “sempre ha sigut de bloqueig”.

Marxem amb molta pena perquè els qui perden són els valencians“, ha recalcat Villamediana, que ha remarcat que ja hi ha interés d’altres ciutats per albergar la instal·lació.

‘L’Ull de València’ s’havia concebut com una sínia d’una altura de 120 metres i uns 125 milions de pressupost per a convertir-se en “el futur Mirador del Mediterrani”.

“ELS QUE PERDEN SÓN ELS CIUTADANS”

La mercantil promotora estimava que podia generar uns 35 milions de benefici d’explotació anuals i “estava disposada a donar-la a la ciutat després de 25 anys”, ha recordat Villamediana, per a insistir que “els que perden són els ciutadans”.

Des de l’empresa insisteixen que “no és una qüestió dels terrenys ni de requalificar perquè podríem trobar terciaris molt bons però el que falta és que l’alcalde ens diga després de tant de temps si sí o si no”.

A més, creuen que la decisió d’abandonar la capital valenciana és irrevocable, encara que subratllen que lamenten deixar aquesta ubicació en la qual “s’hi havia treballat durant anys”, incideixen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus