25n
25N
25N

La promoció turística de València es reforça en 2019

El conveni entre Generalitat i Ajuntament de València ascendeix a 350.000 euros

La promoció turística de València es reforça en 2019
30/01/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, juntament amb la regidora de Turisme de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, han fet un balanç del treball conjunt que, durant aquests tres anys i mig, han dut a terme la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de València per a promocionar la nostra ciutat com una destinació singular, posant el focus d’atenció en la cultura o la gastronomia valenciana, així com en la idea de València com una ciutat que fomenta l’esport amb l’organització d’importants esdeveniments reconeguts internacionalment.

Per a això, com ha anunciat la regidora Sandra Gómez, “hem augmentat el pressupost del conveni passant dels 60.000 euros en 2015 als 350.000 euros en 2019. És una mostra dels esforços de totes dues administracions per a conjuminar sinergies i situar la nostra ciutat com una destinació reconeguda internacionalment”.

“Gràcies a la col·laboració de la Generalitat, hem dut a terme 46 accions promocionals; hem aconseguit múltiples impressions en més de 20 mercats diferents; hem arribat a 500 professionals i a més de 50 periodistes estrangers que han promocionat València”, ha afegit Gómez. I en aquest punt, la regidora de Turisme ha volgut destacar accions que han contribuït a situar en el mapa la nostra ciutat, com el World Paella Day, que “va ser una fita històrica amb més de 3,7 milions d’impressions i aconseguint ser trending topic durant més de nou hores”, o la presentació de la cultura valenciana a Boston, de la mà de la Berklee.

Colomer ha sigut l’encarregat de presentar les accions futures que es duran a terme durant 2019, amb l’objectiu de “continuar avançant i millorant en la percepció de València com a qualitat turística. Ens trobem en un moment en el qual ja s’han establit les bases del fet diferencial: un relat propi i atractiu. Ara, és moment de virar l’estratègia cap a un turisme de major poder adquisitiu, que intentarem aconseguir amb diferents accions centrades en la promoció de la nostra cultura”.

D’aquesta manera, “portarem a Sorolla a la National Gallery de Londres, així com a altres capitals destacades com Atenes, Catània i Lisboa”, però també rebran la visita de periodistes britànics d’importants publicacions, com Telegram o el Daily Mail, que “descobriran, a través dels ulls de Sorolla, la nostra ciutat”. No obstant això, també es portaran altres accions per a promocionar la gastronomia valenciana a escala internacional, com la celebració de la segona edició de World Paella Day o la participació en una de les fires gastronòmiques més importants mundialment de Miami.

Control dels apartaments turístics

La Generalitat, l’Ajuntament de València i la Policia Local treballaran, conjuntament, amb l’objectiu de “controlar i fiscalitzar els apartaments turístics que no complisquen amb la normativa vigent”. Així s’ha expressat Sandra Gómez, després de ser preguntada per la regulació dels apartaments turístics. “No s’han donat més llicències perquè estem treballant en la protecció de les persones i els barris. No entenem com el PP fa unes declaracions demanant la liberalització del sector. Nosaltres estem del costat de la seguretat i el control”.

Així mateix, Gómez ha informat que “el divendres es formalitzarà el conveni de col·laboració entre aquests tres agents per a començar amb les inspeccions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =