25n
25N
25N

Pilar Moncho: 'Hem aconseguit ser més competitius en la promoció del turisme'

La gastronomia o el turisme sostenible són algunes de les vies en les quals treballaran per a la promoció del turisme

Pilar Moncho: 'Hem aconseguit ser més competitius en la promoció del turisme'
16/02/2017 -

Pilar Moncho, Delegada de Turisme de la Diputació de València, Sandra Gómez, Primera Tinent Alcalde de l’Ajuntament de València, Pau Pérez, Gerent del Patronat de Turisme València, i Antoni Bernabé, Director de la Fundació Turisme València, han presentat les accions previstes per al 2017, amb l’objectiu de promocionar el turisme de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, han volgut destacar les principals accions que han dut a terme, conjuntament, al llarg del 2016, entre les quals han destacat el foment de la gastronomia de la nostra terra amb el projecte ‘Cuina Oberta’, les accions de màrqueting per a promocionar el turisme en la capital i les comarques, o la iniciativa ‘València Film Office’, amb la qual es publicita la Comunitat Valenciana com a lloc de rodatge.

En aquest sentit, la Delegada de Turisme, Pilar Moncho, ha volgut informar que ‘ ‘València Film Office’ ha sigut un projecte amb molt èxit, ja que tenim una terra de pel·lícula. Prova d’això és que les sol·licituds de rodatge van passar de 30 en 2015 a 200 en 2016. D’altra banda, amb ‘València Cuina Oberta’ hem facilitat que restaurants de bona qualitat, que no tenien suficients mitjans per a publicitar-se, es donen a conéixer’.

La col·laboració entre l’Ajuntament i la Diputació de València ha generat un gran nombre de projectes que no solament han tingut un gran èxit entre els ciutadans, sinó que a més ha permés optimitzat els recursos. Pilar Moncho assegurava que ‘és important treballar de la mà perquè només així s’arriba a bon port. Hem unit els recursos públics en un mateix pack, i hem aconseguit ser més competitius’.

Per la seua banda, Sandra Gómez ha volgut afegir que ‘era una demanda històrica que les administracions públiques anaren de la mà en la promoció del turisme. Gràcies a això, hem aconseguit no solament la promoció de la nostra ciutat, sinó també de la resta de localitats valencianes. Gràcies a això, l’estada de pernoctacions ha augmentat un 6,1%. Treballant junts, guanyem tots’.

Quant a les accions que dugueren a terme en 2017, han anunciat que seguiran promocionant la gastronomia de la nostra terra, ja que València ha sigut nomenada Capital Mundial de l’Alimentació, però també apostaran pel turisme sostenible, la cultura i els esports.

El Gerent del Patronat de Turisme València, Pau Pérez, també ha afegit que ‘en 2016, el turisme internacional ha augmentat considerablement, per la qual cosa treballarem en aquesta línia per al 2017. A més, també treballarem en la promoció de les Falles en un any en el qual han sigut declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat’.

Per a finalitzar, han informat que el pressupost amb el qual comptaran per a enguany serà el mateix que en 2016. En total, 300.000 euros que es destinaran a seguir promocionant l’encant, la cultura i la gastronomia de la nostra terra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + nou =