25n
25N
25N

Menjar o beure als cinemes de la Comunitat Valenciana està prohibit

La Generalitat Valenciana ha aplicat noves mesures per a reduir els contagis per Covid-19

Menjar o beure als cinemes de la Comunitat Valenciana està prohibit
06/11/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, juntament amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló, han informat, aquest matí, de les noves mesures restrictives per a la Comunitat Valenciana, que estaran en vigor fins al 9 de desembre, i que tenen com a objectiu reduir l’augment de contagis que s’ha estat produint durant les últimes setmanes.

Així, entre les noves mesures, publicades al DOGV, s’especifica, en l’apartat de restriccions relacionades amb els espais culturals, la prohibició de menjar o beure a l’interior de les sales, la qual cosa afectaria, majoritàriament, a les sales de cinema, així com als circs de carpa. Així mateix, l’aforament en aquests espais culturals es redueix al 50%, i les entrades hauran de ser numerades.

Entre altres mesures que el Consell ha presentat es troba la reducció de l’aforament al 50% en locals comercials minoristes, interior d’espais de restauració i centres comercials; reducció a la meitat dels llocs als mercats ambulants; la limitació a un màxim de 25 persones a l’aire lliure i 15 en espai tancat a les cerimònies religioses i vetlatoris; o la limitació a sis persones en la participació de les activitats festeres tradicionals.

Així mateix, es mantenen les mesures aplicades amb anterioritat respecte a la prohibició de reunions socials de més de 6 persones; la restricció de la mobilitat nocturna des de les 00.00 fins a les 06.00 hores; així com el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, que es prorroga una setmana més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =