25n
25N
25N

Se cerquen nous talents amb els programes Lanzadera i Garaje

El termini d’inscripció per a tots dos programes d’emprenedoria acaba el 31 de març

Se cerquen nous talents amb els programes Lanzadera i Garaje
20/03/2017 -

Torna la cinquena edició del Programa ‘Lanzadera’ i la quarta de ‘Garaje’, impulsats per l’empresari de Mercadona, Juan Roig, amb l’objectiu de cercar nous talents i nous projectes emprenedors, que entraran a formar part d’aquesta acceleradora on es convertiran en autèntics negocis.

Així que si tens una idea i vols convertir-la en una realitat, o bé vols transformar el teu projecte en una realitat empresarial, aquesta és la teua oportunitat. Fins al pròxim 31 de març, pots inscriure’t en alguns dels dos programes, i començar a treballar en el teu somni, a través de la web lanzadera.es.

D’aquesta manera, si tens un projecte emprenedor que ja compta entre 6 i 24 mesos de vida des del seu llançament, el teu programa és ‘Lanzadera‘, on rebràs, durant nou mesos, assessorament personalitzat, un model de gestió i fins a 200.000 euros de préstec per al seu finançament.

Però, si per contra, el teu projecte encara es troba en la incubadora, sens dubte, el teu programa és ‘Garaje‘. Durant 11 mesos, t’ajudaran a desenvolupar una primera versió del teu projecte, a validar la teua proposta per a conéixer si té cabuda en el mercat i, per descomptat, a desenvolupar un model de negoci. Tot això, comptant amb un finançament de, aproximadament, 36.500 euros.

Els equips seleccionats, que començaran al juliol (Programa Garaje) o al setembre (Lanzadera), s’instal·laran en l’edifici de Marina d’Empreses, on comptaran amb zones de treball, tallers per a desenvolupar els prototips, sala de reunions, cafeteria, i molt més.

Des que començara aquest projecte, el programa Lanzadera ha impulsat al voltant de 55 empreses, que ja estan en marxa en el mercat, generant 169 llocs de treball. Una oportunitat perfecta per a convertir-se en un emprenedor d’èxit amb l’ajuda de professionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dotze =

museo prehistoria