caixa popular

Alfafar s'adhereix a programes de contractació de joves del municipi

Es preveu que 24 joves siguen beneficiats i beneficiades d’aquesta adhesió

Alfafar s'adhereix a programes de contractació de joves del municipi
08/05/2018 -

Alfafar s’ha adherit als programes d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals, convocades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, finançada pel Fondo Social Europeu.

Es preveu una contractació de 24 persones joves aturades durant un any, majors de 16 anys i menors de 30 que siguen beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquestes persones se situaran en llocs relacionats amb l’activitat desenvolupada per l’Ajuntament, amb formació de Batxillerat, Grau Mitjà, Grau Superior o Universitari.

Per a la definició dels llocs a contractar, s’han tingut en consideració les titulacions de les persones joves aturades d’Alfafar.

Les ofertes d’ocupació es gestionaran a través de l’oficina del SERVEF, que durà a terme una preselecció entre les persones inscrites com a demandants d’ocupació. Per a la selecció final, es contractarà als qui obtinguen major puntuació en la baremació dels criteris establits pel SERVEF, entre els quals es troben, els ingressos de la unitat familiar, la protecció per desocupació, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, l’acció positiva a favor de les dones, la situació d’atur de llarga durada, la situació de risc d’exclusió social, la manca d’experiència laboral prèvia en el mateix tipus d’ocupació, la formació complementària i les competències lingüístiques.

Previsiblement les incorporacions es produiran en els pròxims mesos, però encara no hi ha res establit. L’Ajuntament d’Alfafar, una vegada més mostra el seu compromís amb la població, creant oportunitats.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris