25n
25N
25N

El Museu de la Rajoleria de Paiporta estrena programació per als pròxims mesos

Tots els esdeveniments compliran amb les mesures sanitàries que marquen les autoritats

El Museu de la Rajoleria de Paiporta estrena programació per als pròxims mesos
14/10/2020 -

El Museu de la Rajoleria de Paiporta celebra, aquest 2020, el seu vint aniversari. 20 anys diversificant la cultura al municipi i apostant per propostes culturals aptes per a tots els públics. I, ara, no podia ser menys. Tenint en compte l’actual situació sanitària, i complint amb totes les mesures de seguretat i higièniques que marquen les autoritats sanitàries, el Museu de la Rajoleria ha preparat propostes culturals per als pròxims mesos.

“El Museu de la Rajoleria sempre ha estat molt ben valorat per la ciutadania. Tots els esdeveniments i exposicions que han tingut lloc en aquest espai han tingut molt bon acolliment. Enguany, encara que és diferent per la pandèmia, també comptem amb una programació que, encara que més reduïda, agradarà a la població. I, per descomptat, complint amb totes les mesures”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Cultura de Paiporta, Maribel Albalat.

D’aquesta manera, fins al 31 d’octubre, els veïns i veïnes de Paiporta podran gaudir de l’exposició 20 anys del Museu de la Rajoleria, en la qual participen 20 artistes que han passat pel museu al llarg de tota la seua trajectòria. No obstant això, no serà l’única exposició que albergarà aquest espai. I és que del 5 al 19 de novembre, serà el torn de l’exposició de l’Associació Cultural Institut Obrer de València sobre l’ensenyament durant la República, que tindrà com a títol Educar en temps de guerra (1936-1939).

Les exposicions continuaran amb Nosaltres també, una mostra de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana per la Igualtat de Gènere i contra Violència Masclista, que pretén ser una eina de comunicació i de canvi per a despertar consciències a la societat actual. L’exposició estarà oberta al públic del 26 de novembre al 7 de gener.

La programació del Museu de la Rajoleria es completarà amb la presentació del llibre La residencia de señoritas. 1936-1939. La etapa valenciana del Grupo Femenino de la Residencia de Estudiantes de l’autora Cristina Escrivá. La presentació tindrà lloc l’11 de novembre a les 19.30 hores.

Finalment, el 8 de novembre, Burumballa Teatre serà l’encarregada de realitzar un passeig teatralitzat per l’horta valenciana. Per a poder participar en aquesta activitat, la ciutadania haurà d’inscriure’s prèviament al Museu de la Rajoleria, ja que les places són limitades a causa de la pandèmia de la Covid-19.

“La cultura és segura, i l’ha sigut sempre. Prova d’això és que no s’han donat rebrots en cap espai cultural, i és perquè complim amb totes les mesures sanitàries. De fet, a l’Auditori de Paiporta hem contractat un servei extra perquè ens ajude a informar la ciutadania de les mesures i garantir el seu compliment. Tenim clar que no hem de deixar de costat la cultura perquè som cultura”, ha conclòs Albalat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

bombers
Valencia activa