25n
25N
25N

El Serrano presenta la programació de desembre i el Nadal Teatral

D’una banda, destaquen les obres “Família Normal”, de l’Horta Teatre i l’estrena oficial a Gandia de “Waterloo”, d’Albena Teatre, els divendres 4 i 18 de desembre, respectivament

El Serrano presenta la programació de desembre i el Nadal Teatral
03/12/2020 -

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha presentat la programació de desembre, que inclou el “Nadal Teatral”.

“En primer lloc, cal destacar la fidelitat del públic; la ciutadania de Gandia i la Safor, tot i la situació sanitària, és conscient que tenim un teatre segur, amb totes les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Pràcticament hem esgotat entrades en diverses obres, el que demostra que la gent vol anar al teatre i que l’aposta del govern local per un teatre públic de qualitat és efectiva”, ha assegurat González.

Així, del mes de desembre destaquen dues obres; d’una banda, “Família Normal”, de l’Horta Teatre, demà divendres 4 de desembre, a les 20.30 h. “Cal posar en valor que la companyia només està formada per actrius i que part de l’equip tècnic també són dones, demostrant com en el sector cultural les dones estan cada vegada més empoderades”.

I el divendres 18 de desembre, a les 20.30 h, es representa “Waterloo”, d’Albena Teatre, “una de les grans referents valencianes, amb vint-i-cinc obres, que fa l’estrena oficial de l’espectacle a la nostra ciutat. Està escrita per Pasqual Alapont i Carles Alberola i interpretada per aquest darrer, el que ja és una garantia d’èxit i de qualitat”.

D’altra banda, el Nadal Teatral, una aposta per apropar el teatre a tota la família, inclou 4 representacions, del 26 al 29 de desembre: “Horta”, de l’Horta Teatre; “El viaje de Ulises”, de Teatro Gorakada; “Aúreo”, de UPArte; i el clàssic “Alicia en el país de las maravillas”, de Irún Teatro.

Les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura i a instantiket.es

Per la seua banda, Fuster ha destacat la qualitat de les obres programades i el fet que tant, les dues obres de desembre, com la meitat de les del “Nadal Teatral ”siguen de companyies valencianes, demostrant l’aposta del Serrano per les arts escèniques valencianes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 5 =