25n
25N
25N

Música, teatre, ballet i comèdia envairan el Teatre Olympia en novembre

Música, teatre, ballet i comèdia envairan el Teatre Olympia en novembre
25/10/2019 -

Les butaques roges estan preparades per a ocupar-se. Els focus il·luminen un escenari buit, però no per molt de temps. El teló s’obrirà en qualsevol moment per a començar la seua funció. Aquest novembre, el Teatre Olympia continuarà oferint una àmplia programació en la qual grans títols i artistes seran els protagonistes. Música, teatre, ballet i comèdia per a tota mena de públics ocuparan la històrica sala del teatre durant un mes de tardor en el qual els valencians i les valencianes no tindran excusa per a no acudir i gaudir dels diferents espectacles.

L’encarregat d’obrir la temporada de novembre serà del 7 al 10 Jekyll i Hyde, un musical d’intriga que mostrarà la dualitat de l’home —la lluita entre el bé i el mal que habita en nosaltres— a través de la figura del doctor Jekyll i el seu alter ego mister Hyde. A partir del 8 i fins al 10 de novembre, Annie, el musical ens transportarà a la Nova York dels anys 30, on la innocent i valenta Annie interpretarà conegudes melodies com ‘Demà’ (Tomorrow). I del musical, Silvia Pérez Cruz i el pianista Marco Mezquida ens traslladaran a la versió més íntima de la música amb el seu concert el 12 de novembre.

annie, el musical

La melodia es convertirà en riallada amb els quatre monòlegs que es desenvoluparan durant aquest mes. El primer torn serà el dia 15 per a Comandante Lara y Cia amb Jesus Tapia i Vicente Ruídos com a teloners. Luis Lara exercirà de Comandant i narrarà la seua relació amb el seu cunyat Ramiro i els problemes per a entaular una nova relació després de quedar solter. I de les relacions amoroses a la cuina, Enrique San Francisco es convertirà el 22 de novembre en un crític en el restaurant del xef Miki Dkai amb Pesadilla en la cocina.

Per als seguidors del programa El Club de la Comèdia, podran veure en directe a Agustín Jiménez, Txabi Franquesa i Sergio Encinas. Els tres còmics es dirigiran al públic del Teatre Olympia i interactuaran amb ells amb la finalitat de desenvolupar els seus monòlegs el 23 de novembre. Finalment, els encarregats de tancar el cercle de comèdia de novembre seran Pantomima Full el 29 de novembre de 2019. Es tracta del seu segon show des que són coneguts pels seus vídeos en YouTube en els quals mostren el seu odi a tot el que els envolta; i per si decep la seua actuació, sempre podran dir que «en su cabeza era espectacular».

el club de la comedia

Com no podia ser d’una altra manera, el gènere teatral també estarà present en la programació. L’Olympia acollirà La última tourné del 14 al 17 de novembre, una obra en la Norberto Pinti, un director d’una xicoteta companyia portàtil de varietats, haurà de renovar-se després que l’espectacle de les vedettes estiga canviant. Del 28 de novembre al 8 de desembre, Juntos, una mescla de riures i sentiments abordarà una de les qüestions que tots ens hem preguntat alguna vegada: existeix la normalitat? I de la comèdia a la fantasia amb Emilio Aragó del 21 al 24 de novembre amb Circlassica; funambulistes, trapecistas i malabaristes, amb orquestra en directe, convertirà la sala en el màgic món dels protagonistes Nim i Margot: el circ.

El món de màgia i fantasia no desapareixerà una vegada el circ tanque les seues portes. El Ballet Nacional Rus, companyia dirigida per Serguey Radchenko, serà l’encarregat de mantenir l’essència de somni amb dos dels ballets més coneguts del compositor rus P. I. Tchaikovsky. El 25 de novembre, el príncep Sigfrido, enamorat de la jove convertida en cigne Odette, seran els personatges que ballaran al ritme de les melodies del compositor en El lago de los cisnes. I de l’amor i la màgia, el ballet ens traslladarà el 26 de novembre a eixa combinació de ficció i realitat que representa El Cascanueces.

El Cascanueces

Programació novembre

Musical

Jekyll y Hyde, el Musical: del 7 al 10 de novembre de 2019

Annie, el musical: del 8 al 10 de novembre de 2019

Música

– Silvia Pérez Cruz y Marco Mezquida: 12 de novembre de 2019

Teatro

La última tourné: del 14 al 17 de noviembre de 2019

Circlassica: del 21 al 24 de noviembre de 2019

Juntos: del 28 de noveimbre al 8 de diciembre de 2019

Monólogos

– Comandante Lara y Cia: 15 de noviembre de 2019
Luis Lara, Jesus Tapia y Vicente Ruídos

Pesadilla en la comedia: 22 de noviembre de 2019
Enrique San Francisco y Miki Dkai

Las noches del club de la comedia: 23 de noviembre de 2019: Agustín Jiménez, Txabi Franquesa y Sergio Encinas

– Pantomima Full: 29 de noviembre de 2019

Ballet

El lago de los cisnes: 25 de noviembre de 2019

El Cascanueces: 26 de noveimbre de 2019

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud