25n
25N
25N

La programació cultural municipal porta a l'Echegaray l'adaptació al teatre de l'obra "Perdición"

La representació, inclosa a la programació de la “Setmana Negra” està basada en la novel·la homònima de James M. Cain portada al cinema per Billy Wilder

La programació cultural municipal porta a l'Echegaray l'adaptació al teatre de l'obra "Perdición"
05/03/2020 -

La programació cultural que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent portarà aquest diumenge 8 de març al Teatre Echegaray l’obra “Perdición”, de la companyia Iguales Teatro, basada en la novel·la homònima de James M. Cain portada al cinema per Billy Wilder.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, recordava que aquesta representació està inclosa a la programació de la Setmana Negra que organitzen el Club de Lectura i el Cine Club Utiye amb la col·laboració de l’Ajuntament, que s’inaugurava el passat divendres 28 de febrer i que es perllongarà fins al 12 de març. Una representació que “ve a mostrar la implicació municipal amb la iniciativa, ja que a més del suport econòmic als organitzadors, oferirem una obra molt atractiva que encaixa a la perfecció amb l’esperit d’aquest cicle dedicat al cinema i la novel·la negra”.

“Perdición” és un homenatge al món literari de James M.Cain, considerat un dels pares de la novel·la negra americana i creador d’alguns dels estereotips psicològics, narratius i argumentals imprescindibles per al posterior esdevenir del gènere. Alhora, “Perdición” exerceix també d’homenatge a l’univers visual i narratiu de directors com Wilder, Garnett, Curtiz, Welles, Houston, Siodmak o Preminger, entre altres que van crear l’imaginari col·lectiu del cinema negre, establint les seues bases i marcant les pautes que, encara hui perduren.

Les entrades per a la representació es poden adquirir al preu de 6 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, i en taquilla al preu de 8 euros a partir d’1 hora abans de l’espectacle. Prèviament a l’obra, dissabte 7 de març a les 19:30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent tindrà lloc també dins la “Setmana Negra” un acte de cloenda del cicle al qual es lliurarà un premi a l’escriptor Víctor del Árbol, guanyador entre altres reconeixements del Premi Nadal de Novel·la 2016 i nomenat Cavaller de les Arts i les Lletres de la República Francesa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =