25n
25N
25N

Programació solidària i nadalenca aquest cap de setmana a Torrent

El fotògraf Emilio Chuliá inaugura l’exposició #PUNTOYCOMA en l’Espai

Programació solidària i nadalenca aquest cap de setmana a Torrent
14/12/2017 -

La programació del cap de setmana ve carregada d’activitats culturals, lúdiques i molt divertides, però sobretot amb esperit nadalenc. A més de trobar els carrers adornats per les llums nadalenques les associacions i col·lectius de la ciutat han dissenyat una programació molt completa. D’una banda, la Junta Central de Germanors de Setmana Santa organitza un acte de felicitació de festes i la inauguració del Pessebre monumental. A més, es convida a tots els assistents a portar targetes nadalenques perquè els presos puguen felicitar a les seues famílies. El divendres a les 20.30 h en la Casa Museu de Setmana Santa.

També ADISTO ha preparat activitats aquest cap de setmana. El diumenge a partir de les 11 h en el teatre parroquial tindrà lloc una gala benèfica on es farà lliurament dels premis de la marató fotogràfica que van organitzar fa unes setmanes i en el qual va participar un gran nombre de persones.

La Rondalla Cercle Catòlic també se suma a les celebracions nadalenques amb la celebració d’un concert. El dissabte a les 17 h en el Centre Verge del Olivar.

D’altra banda, l’Associació Santa Sofia de Llevant ha organitzat, el dissabte al matí, “La màgia del Nadal”; un concert solidari que tindrà lloc en el saló d’actes de l’ajuntament a les 12 h. A més, l’Associació Amics de la Cultura Andalusa celebra un festival de nadales amb toc andalús. El diumenge a les 11 h en el mateix local de l’associació.

L’Auditori és l’escenari escollit per a diferents activitats solidàries. En primer lloc, el concert de nadal del Cercle Catòlic; un gran espectacle que tindrà lloc el dissabte a les 19 h. En segon lloc, en concert de nadal oferit per l’Escola Coral. El diumenge a les 12 h. I a la vesprada, la Unió Musical de Torrent organitza un concert a benefici de Càritas. A les 19 h.

Exposicions

El fotògraf Emilio Chuliá inaugura l’exposició “#PUNTOYCOMA”; un recorregut per l’obra d’aquest autor valencià, el qual realitza un viatge per la seua fotografia a través de les més de mil imatges exposades. La sala de l’Espai acollirà la inauguració de l’exposició aquest divendres a les 19 h.

Activitats mediambientals

La jornada del dissabte comença amb una eixida al parc natural del Desert de les palmes. A les 8.30 h en el Centre Ambiental El Vedat. A més, el diumenge s’ha organitzat una activitat de substitució de paranys per al Tomicus. El diumenge a les 9.30 h també en el Centre Ambiental. I com no podia ser d’una altra manera, a part de les activitats infantils de pintacares i un taller de sabó per a xiquets i adults, hi haurà un Mercat d’Agricultura de Nadal amb llocs de rebosteria, de torrons, de fruita seca, de punt de ganxo, de melmelades ecològiques, d’olives, artesania de costura, artesania de vidre, a més dels llocs de sempre amb fruita i verdura ecològica i de proximitat. De 10 a 14 h.

Falles

Els fallers i falleres també tenen una cita en la seua agenda, el divendres a les 22 h en l’Auditori, on tindrà lloc la Gala de la Cultura Fallera, on es desvetlaran els premis del concurs de Teatre Faller.

Programació solidària

El Club Gimnàstica Itveca organitza un festival solidari a benefici de la lluita contra el càncer. El dissabte a partir de les 16 h en el pavelló Anabel Medina. Aqueixa mateixa vesprada, l’Antic Mercat acull la Passarel·la Col·lecció 360º, organitzada per l’Acadèmia Casanova i a benefici del Banc d’Aliments de Torrent. A les 20 h.

Les germanors torrentines de Setmana Santa se sumen també a la solidaritat. El Sant Sopar i Cavallers del Sant Calze organitza un concert benèfic en la parròquia de San José. El dissabte a les 20.30 h.

D’igual manera, la banda CC. TT El nostre Pare Jesús del Gran Poder celebra un concert benèfic per a encobrir aliments i donar-los a aquells que més ho necessiten. L’acte començarà el dissabte a les 19.30 h en la parròquia Ntra. Sra. del Bon Consell. I l’Associació Nicolás Andreu ha preparat un esmorzar solidari. Dissabte a les 10 h.

Mostra Torrent Comercial

Durant tot el diumenge, l’avinguda al Vedat, des del carrer Azorín fins a Genaro Palau, acull la Mostra Torrent Comercial amb una varietat d’expositors i productes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + tres =

Valencia activa
bombers
Valencia activa