caixa popular

Presentació del cartell i la programació de la Romeria del Rocio en Paterna

Presentació del cartell i la programació de la Romeria del Rocio en Paterna
06/06/2017 -

L’Alcalde Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de la Presidenta de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de la Comunitat Valenciana FECA, Purificación Torres, ha presentat aquest matí el programa de la Romeria de la Rosada que se celebraran el pròxim cap de setmana en el Parc Empresarial Tàctica.

El primer edil ha aprofitat la presentació per a felicitar a la FECA pel 35 aniversari de la Romeria, alhora que ha destacat “l’arrelament que aquesta tradició té entre els veïns i veïnes de Paterna on viuen al voltant de 3000 andalusos”. Per la seua banda, la presidenta de la FECA ha ressaltat “la implicació de l’Ajuntament en la promoció i difusió d’aquest esdeveniment que tanta importància té per a la nostra Federació”.

Els actes començaran el dijous 8 de juny amb l’arribada de la Imatge de la Mare de Déu la Mare de Déu de la Rosada, a l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol a les 19 hores, on pernoctarà.

Els jóvens seran els protagonistes el divendres 9 de juny, durant un sopar que precedirà a la celebració de la nit rociera, amenitzada pel grup musical A l’Alba. En eixe sentit, la presidenta de FECA, ha explicat que “treballem per a implicar a la joventut en els actes que duem a terme, ja que són el present de la nostra Federació.”

La jornada del dissabte 10 de juny, començarà a les 14 hores amb una degustació de molles en la carpa de la FECA CV. A més, a la vesprada se celebrarà la benedicció de l’eixida de Romers i la imposició de medalles que s’acompanyarà d’una Salve Rociera cantada pel Cor Rociero del Centre Andalús de Paterna i a la nit el rés del Sant Rosario.

Finalment, el diumenge 11 de juny tindrà lloc una ofrena floral, una missa rociera i l’acomiadament de la Santíssima Mare de Déu.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris