25n
25N
25N

La programació preelectoral d'À Punt arranca amb un debat de polítiques socials i participació ciutadana

La programació preelectoral d'À Punt arranca amb un debat de polítiques socials i participació ciutadana
22/03/2019 -

La programació preelectoral d’À Punt arranca aquest divendres a la nit amb una edició especial del programa d’anàlisi d’actualitat, ‘La qüestió’, centrat en un debat sobre polítiques socials amb representants de tots els partits polítics presents en Les Corts, i s’obrirà a la participació ciutadana.

La corporació pública comptarà amb la ciutadania d’una manera directa i transmèdia, a través del projecte ‘Al teu què t’importa?’, que ha iniciat un recorregut per totes les comarques valencianes i, partint de la web, els continguts s’escamparan per les xarxes socials i arribaran a la televisió, ha detallat l’entitat en un comunicat.

Una de les derivacions de ‘A la teua què t’importa?’ són els vídeos de trenta segons, que totes les persones que vulguen podran publicar en les xarxes socials, en els quals es podrà llançar una pregunta, interpel·lar o plantejar una preocupació als i les representants polítics, és a dir, expressar públicament allò que importa a la ciutadania.

Aquests vídeos i altres materials recollits a les comarques seran la base per a disposar el debat amb els i les representants dels partits polítics presents en el format televisiu que s’emetrà la nit del diumenge 7 d’abril.

La programació preelectoral arrancarà aquesta nit amb una edició especial de ‘La qüestió’, en un debat sobre polítiques socials en què participaran Concha Andrés, en representació del PSPV-PSOE; José Juan Zaplana, en nom del Partit Popular; Vicent Marzà, per part de Compromís; Tony Woodward, a proposta de Ciutadans; i Rosa Pérez Garijo, del grup Unides Podemos-Esquerra Unida.

Així mateix, el 29 de març ‘La qüestió’ ha previst en el seu horari habitual un altre programa especial, també de debat, dedicat a assumptes relacionats amb l’economia, la indústria i l’ocupació, entre altres temes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + set =

mercat medieval ontinyent