25n
25N
25N

L'espectacle continua al novembre en el Teatre Principal de València

L'espectacle continua al novembre en el Teatre Principal de València
28/10/2019 -

Aquest mes de novembre, el Teatre Principal de València reunirà quatre funcions de música, dansa i teatre. L’adaptació de la famosa òpera de Georges Bizet al flamenc amb Carmen.maquia; el viatge que narra la història de tres generacions de la família propietària de Lehman Brothers en Lheman Trilogy; l’entrevista de Paul Wilkins a Susan Atkins, condemnada a cadena perpétua, en Susan y el diablo; i la celebració de les noces d’Ivanov amb Alexandra en What is love? Baby don’t hurt me seran les històries que es convertiran en les protagonistes de l’escenari del Teatre Principal.

La dansa contemporània fusionada amb el flamenc i el pasdoble seran les primeres a aparéixer en escena del 8 al 10 de novembre. Carmen.maquia, dirigida per Gustavo Ramírez Sansano i Verónica García Moscardó, és una versió adaptada de l’òpera Carmen de Georges Bizet inspirada en la pintura de Picasso. Un vestuari, elaborat pel dissenyador David Delfín, sobri, basat en el blanc i negre serà l’encarregat d’aportar la referència a un de les grans pintures del segle XX. El toc de color l’aportarà el preludi “Línia Recta”, en el qual el roig transmetrà als espectadors l’essència dels concordes flamencs que sonaran de fons.

camen maquia

Imatge de l’obra ‘Carmen.maquia’

Dels moviments de ball, el Teatre Principal albergarà del 14 al 17 de novembre la història de la família Lehman. Lheman Trilogy narrarà un viatge amb tocs d’humor en el qual els espectadors podran conéixer l’ascens i la caiguda de la història de les tres generacions de la família Lehman, propietaris de Lehman Brothers, un dels majors bancs d’inversió en 2008 que va desencadenar l’actual crisi financera. Un recorregut que donarà el seu inici en 1844 quan Henry Lehamn, el fill major d’un comerciant jueu, eixirà de Baviera per a poder aconseguir el somni americà; i conclourà en 2008. Tot això, sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta i la direcció musical de Litus Ruiz.

L’horror del desastre davant una crisi econòmica es convertirà en Susan y el diablo en l’horror amb  davant els crims de Susan Atkins, membre de la família de Charles Manson i condemnada a cadena perpètua per l’assassinat de set persones entre les quals es troba l’actriu Sharon Tate. María José Goyanes es podrà en la pell d’Atkins per a respondre les preguntes del periodista del Black Star Paul Wilkins (Manuel Valls) en un interrogatori que farà un repàs del passat i la redempció de l’assassina.

Del 28 de novembre a l’1 de desembre, el Teatre Principal es posarà el seu vestit de gala per a celebrar les noces d’Ivanov amb Alexandra en What is love? Baby don’t hurt me. Encara que aquesta celebració de l’amor es transformarà en un intent de boicot per part d’Eugeni, el metge que va estar enamorat d’Anna, l’exdona d’Ivanov que va morir per una malaltia de la qual el seu marit no es va fer càrrec. Amb text i direcció de Victor Sánchez Rodríguez, l’obra mostrarà al públic la cerca per trobar l’amor i el sentit de la vida fusionada amb la malenconia i desgana que representarà la figura d’Ivanov.

Horaris i preus

Carmen.maquia (del 8 al 10 de novembre)

Horari: Divendres: 20 hores · Dissabte: 20 hores · Diumenge: 18 hores

Preu: de 16€ a 10€

Lheman Trilogy (del 14 al 17 de novembre)

Horari: Dijous: 20.00 hores · Divendres: 20.00 hores · Dissabte: 20.00 hores · Diumenge: 18.00 hores.

Preu: de 24 a 18 €

Susan y el diablo (del 21 al 24 de novembre)

Horari: Dijous: 20.00 hores · Divendres: 20.00 hores · Dissabte: 20.00 hores · Diumenge: 18.00 hores.

Preu: de 24 a 18 €

What is love? Baby don’t hurt me (del 28 de novembre a l’1 de desembre)

Horari: Dijous: 20.00 hores · Divendres: 20.00 hores · Dissabte: 20.00 hores · Diumenge: 18.00 hores.

Preu: de 16 a 10€

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + un =

caixaontinyent
ruta massamagrell