25n
25N
25N

Torrent prepara una programació nadalenca atípica, però carregada de “màgia i il·lusió”

Des del 24 de desembre al 4 de gener, la Cultura serà la protagonista en aquestes dates nadalenques

Torrent prepara una programació nadalenca atípica, però carregada de “màgia i il·lusió”
10/12/2020 -

La regidora de Cultura de Torrent, Susi Ferrer, ha presentat, aquest matí, la programació de Nadal que “malgrat no ser la que haguérem volgut, sí que donarà il·lusió i màgia en aquestes dates tan assenyalades, a més d’estar basada en la cultura, en l’entreteniment infantil i familiar i, per descomptat, posant en valor allò nostre i la solidaritat”.

Així, des del 24 de desembre, s’aniran publicant tallers, contacontes virtuals, dos concerts de les bandes de música… “Una programació virtual que entretindrà als més menuts, però que, a més, es podrà gaudir en família”. Però això no és tot, ja que el mateix 24 també s’estrenarà la ‘Cançó de Nadal’, composta per Alba Carmona, guanyadora del concurs ‘Talents de Casa’, que comptarà amb la participació dels altres dos finalistes.

A més, el 26 i 27 de desembre, tornarà a Torrent l’Autocine. L’obertura de portes serà a les 17.30 hores, encara que la projecció arrancarà a les 19.00 h. L’aforament serà per a 120 cotxes, i es recomana agafar les entrades amb antelació. Les pel·lícules que es projectaran seran ‘Abominable’ (26/12) i ‘Uno más de la familia’ (27/12).

Les comissions falleres també jugaran un paper molt important durant aquest Nadal, ja que s’ha preparat un concurs de preguntes, en el qual participaran dos representants de cada falla. El concurs serà del 28 de desembre al 3 de gener, i els premis seran els següents: per als semifinalistes, quatre entrades per a l’Auditori; per a l’equip finalista, a més de les entrades, dues targetes regal de 50 euros per a gastar en el comerç local; i per als guanyadors, la targeta serà de 100 euros.

Per descomptat, tampoc podien faltar les Campanades Infantils que, en aquesta ocasió, també seran virtuals. D’aquesta manera, a partir de les 11.00 hores, ‘Antenita Band’ animarà el matí amb les seues actuacions. Es podrà seguir des de les xarxes socials de l’Ajuntament, des de Pequeradio o des dels canals 23 i 45 de la TDT. Així mateix, les 500 primeres persones que s’inscriguen, a través de la web de Pequeradio per a interactuar en el programa, rebran en els seus domicilis els ‘Xocosortines’. A les 12.00 hores, serà el moment de les campanades infantils.

El 4 de gener, serà el torn de la Gala ‘Talents de Casa’. També de manera virtual, els torrentins i torrentines podrà gaudir de les actuacions nadalenques dels tres guanyadors del concurs – Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martínez –, però també de la resta de finalistes.

L’esport i la solidaritat s’uniran en la Sant Silvestre Virtual. Del 18 al 28 de desembre, les persones participants hauran de registrar, a través de l’App, el seu recorregut, que haurà de ser com a mínim d’1,5 quilòmetres. Les inscripcions s’hauran de realitzar-se des de Cronorunner fins al pròxim 15 de desembre. El preu de la inscripció serà de 3 euros, i el recaptat s’entregarà al Punt d’Aliments. Els primers 500 inscrits rebran la samarreta i el barret de la carrera. A més, els participants entraran en el sorteig de tauletes i targetes de compra.

Finalment, la regidora ha recordat la campanya per a decorar els balcons i estendre l’esperit nadalenc per tota la ciutat. Així, ha animat als veïns i veïnes de Torrent a enviar les seues decoracions al correu balconsdenadal@torrent.es. Així mateix, des d’Idea’t també s’ha llançat una campanya per a animar als comerços a decorar els seus aparadors. Els guanyadors rebran 300, 200 i 100 euros. Però, a més, entre els votants se sortejaran 100 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =