25n
25N
25N

Torrent es prepara per a celebrar el Nadal amb un fum d'activitats

Dese el 8 de desembre al 5 de gener, Torrent ha preparat una completa programació nadalenca

Torrent es prepara per a celebrar el Nadal amb un fum d'activitats
05/12/2018 -
La Fira d'Atraccions de Torrent
La Fira d’Atraccions estarà a Torrent del 15 de desembre al 6 de gener en el Parc Central. El seu horari serà, a partir de les 17.00 hores, en dies laborables, i des de les 12.00 fins a les 14.00, i a partir de les 17.00 hores, en dies festius.

Torrent s’ha proposat que tots els veïns i veïnes celebren el Nadal i, per això, ha preparat una variada programació per a tots els públics en la qual, com explica Susi Ferrer, regidora de Cultura, “no faltarà la música, el cinema, les exposicions o la cavalcada de Reis. Un programa transversal en el qual s’inclou l’educació, la festa i els comerços”.

Així, i després de l’encés de llums, que tindrà lloc aquest dissabte, 8 de desembre, a les 20.00 hores, en l’Ajuntament, i que “comptarà amb una gran sorpresa”, arrancarà la programació nadalenca de Torrent amb la inauguració, l’11 de desembre a les 19.00 hores, de la Fonoteca de nadales de José Luis Alabarta, així com el pessebre tradicional del Museu Comarcal de l’Horta Sud.

La música no pot faltar en aquestes dates tan assenyales. Per això, també han organitzat diferents concerts, que se celebraran en l’Auditori, i que, segur, no deixaran indiferent a ningú. D’aquesta manera, el cicle de concerts ho inaugurarà el Cercle Catòlic, el 15 de desembre a les 19.00 hores, i continuaran el diumenge, 16 de desembre, amb l’actuació de l’Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic (19.30 h); el 23 de desembre amb l’Escola Coral (12.00 h) i la UMT en benefici de Càritas (19.00 h); i “El despertar d’un rossinyol, homenatge al príncep de l’opereta” per Pascual Andreu i Saray García, acompanyats al piano per José Madrid, el 26 de desembre a les 21.00 hores.

Com no podia ser d’una altra manera, els més xicotets seran els protagonistes d’aquests dies. Per aquest motiu, s’han preparat un gran nombre d’activitats pensades per a ells. D’aquesta manera, i a més del cinema en valencià: “Gru 3, el meu dolent preferit” (22 de desembre. Aula CAM. 11.00 h), “El nado en cap” (29 de desembre. Aula CAM. 11.00 h), i “Els barrufets” (4 de gener. Aula CAM. 11.00 h), també tornaran a comptar amb la tradicional Carpa de Nadal, que se situarà als peus de la Torre.

I aquesta carpa, que s’inaugurarà el 21 de desembre amb la recepció de la societat civil, acollirà no solament una recollida de joguets solidaris (22 de desembre de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h), sinó que a més se celebraran diferents esdeveniments per al gaudi dels més xicotets. La programació de la Carpa de Nadal de Torrent arrancarà amb la projecció gratuïta de la pel·lícula “Coco” (23 de desembre a les 18.00 hores), i continuarà amb l’espectacle de Cucurucucú Teatre (26 de desembre a les 17.30 h); “Antenita i la màgia del Nadal” de Pequeradio (27 de desembre a les 18.30 h); “Les aventures d’un pingüí en Nadal” de Drac Màgic Teatre (29 de desembre a les 12.00 h); “Les aventures de Lucky i cia” de Drac Màgic Teatre (30 de desembre a les 12.00 h); i, finalment, del 2 al 4 de gener, se celebrarà “Un Torrent d’aventures” amb divertides activitats en horari de 11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

Per descomptat, les activitats tradicionals no poden faltar en aquesta programació i, sent que es tracta de les més esperades, segur, que compten amb una gran participació. Com no, parlem de la Sant Silvestre, que se celebrarà el 28 de desembre, a les 20.30 hores, en la Plaça Major; la Festa de Cap d’Any, que arrancarà a les 23.30 hores en la Carpa de Nadal; i l’esperada Cavalcada de Reis Mags, que començarà, el 5 de gener, a les 18.30 hores, des de la Plaça dels Jutjats fins a l’Ermita.

Com a novetat, enguany, a més de comptar amb l’exposició de Playmobil, que s’inaugurarà el pròxim 13 de desembre en la Sala Cívica de l’Antic Mercat, i que serà la més gran de la Comunitat Valenciana, també s’ampliarà els dies del Trenet de Nadal, que recorrerà els carrers de Torrent els dies 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre. Així mateix, el 19 de desembre, Torrent tindrà l’oportunitat d’acollir l’exposició de “Genaro Palau: Un Pintor de Torrent”, que comptarà amb 140 obres que s’exposaran en l’EMAT.

Els comerços de Torrent, els altres protagonistes del Nadal

Per a promocionar el comerç local, des de l’Ajuntament han engegat la campanya “Els Reis d’Orient compren a Torrent”, gràcies a la qual se sortejaran un total de 12 premis de 150 euros per a gastar en els comerços adherits a aquesta campanya.

No obstant això, pots fer-te amb molts més premis, ja que a tots aquells que visiten l’exposició de Playmobil se’ls lliurarà un rasca. 50 d’ells estaran premiats amb 30 euros per a consumir també en els comerços de la localitat. Així mateix, es repartiran xecs regals a les millors disfresses de la Sant Silvestre, així com se’ls proporcionarà als comerços adherits entrades gratuïtes per a la Fira de Torrent perquè les puguen repartir entre els seus millors clients.

Finalment, tots els comerços tindran l’oportunitat de crear una felicitació nadalenca en vídeo, d’uns 20 segons, que es difondrà per a promocionar el seu negoci. Però, a més, el guanyador s’emportarà un xec regal de 150 euros, que podrà sortejar entre els seus clients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 13 =

CCCC
torrent