25n
25N
25N

Planetari en directe, tallers científics i pel·lícules en 4D, propostes per a aquest Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els dissabtes a les 20 hores el Hemisfèric celebra el planetari en directe ‘Les Nocturnes d’Hivern’

Planetari en directe, tallers científics i pel·lícules en 4D, propostes per a aquest Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències
27/12/2019 -

Participar en experiments divertits, assistir un planetari en directe per a descobrir el cel a l’hivern, animacions nadalenques en el Passeig de Boterells i xarrades divulgatives sobre animals en l’Oceanogràfic són algunes de les propostes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a aquestes setmanes de Nadal, Any Nou i Reis. El complex compta amb horaris i activitats especials per a gaudir de les festes i vacances.

Fins al 6 de gener, tots els dies es realitzaran sessions del taller “CienciaMix’, que reuneixen les millors experiències de ‘Màgia Química’, ‘Fred, fred’, ‘aLUZina!, ‘Horror al buit’ i també de termografia. En l’Hemisfèric ha començat un nou cicle de ‘Les Nocturnes d’hivern’ els planetaris en directe que mostren com és el cel estavellat. Hi ha sessions tots els dissabtes a les 20.00 hores a la sala de projeccions de l’Hemisfèric. Es tracta d’un espectacle de divulgació astronòmica en el qual es conten històries mitològiques, com naixen, evolucionen i moren les estreles i els planetes més estranys.

Mercadet i animacions nadalenques fins al 6 de gener

El Passeig de Boterells s’ha convertit en un passeig nadalenc amb més de 60 llocs d’artesania, regals, jocs i dolços típics. La programació especial inclou una zona de ludoteca, on celebren contacontes i animacions nadalenques, demostracions d’oficis, diversos tallers infantils, entre altres propostes.

Xarrades divulgatives sobre animals

L’Oceanogràfic manté obertes totes les seues instal·lacions amb els hàbitats més diversos de tot el planeta, així com les tres presentacions diàries de dofins.

Aquestes festes nadalenques els equips d’interpretació dinàmica expliquen en xarrades programades al llarg del dia als visitants i en xicotets grups les característiques de gran nombre d’animals i de les pròpies instal·lacions del centre. Les sessions de les dues pel·lícules al cinema 4D més gran d’Espanya segueixen el seu horari normal i és possible conéixer l’Oceanogràfic per dins gràcies a l’activitat ‘L’altre costat de l’aquari’ (EOLA).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 1 =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell