25n
25N
25N

Mostra Viva del Mediterrani torna amb una programació més extensa

Descobreix tota la programació de la Mostra Viva del Mediterrani 2020

Mostra Viva del Mediterrani torna amb una programació més extensa
28/09/2020 -

De l’1 al 18 d’octubre, la ciutat de València serà testimoni d’una nova edició de la Mostra Viva del Mediterrani. Sota el lema ‘Emergència mediterrània. Ciutadania en resistència’, enguany la Mostra pretén continuar visualitzant els problemes que afecten els països del mediterrani amb una programació potent, més extensa que altres anys, i que comptarà amb participants de 14 països diferents.

Durant la presentació, María Colomer, presidenta de Mostra Viva, va explicar que aquest projecte està més viu que mai. “Volem traslladar el missatge que la cultura és segura, però a més que apostem per l’intercanvi i per la mobilitat cultural. Per això, comptarem amb artistes de tres continents diferents, però que comparteixen el mateix mar, el mediterrani”.

Per la seua part el president d’honor de Mostra Viva, Vicent Garcés, també va ressaltar que aquest esdeveniment, tan important per a la ciutat de València, “segueix sense perdre la seua identitat, que és el de l’associació ciutadana”.

Mostra Viva portarà a València, com cada mes d’octubre, a alguns dels representants més importants de la cultura mediterrània en les disciplines de música, dansa, arts de carrer, videocreació, narració oral, literatura i arts visuals. La trobada cultural omplirà la ciutat amb actuacions d’artistes de 14 països diferents que, siga presencialment o per internet, actuaran de manera exclusiva interpretant el millor dels seus repertoris. A més de les actuacions en directe, les exposicions i les projeccions; Mostra Viva també ha programat debats que abordaran alguns dels reptes més importants als quals s’enfronten els països mediterranis, desafiaments que s’han vist agreujats per la situació de pandèmia provocada pel virus SARS-CoV-2.

El programa de Mostra Viva es complementarà amb la Mostra Educativa, que organitzarà activitats per a grups escolars i per a xiquets i xiquetes a partir dels sis anys, i una sèrie d’esdeveniments paral·lels que inclouen trobades amb els artistes participants, presentacions de llibres i tallers que permetran un acostament de la ciutadania a les arrels culturals comunes dels països mediterranis.

Des de l’organització recomanen seguir molt de prop la programació per si es produïren canvis a causa de l’actual pandèmia.

Programació Mostra Viva 2020

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − 3 =

bombers
CCCC