25n
25N
25N

Música i humor en l'agenda del Teatre Olympia

Goyo Jiménez i els musicals “I WANT U BACK” i “Merlín, un musical de leyenda” seran els espectacles de juliol

Música i humor en l'agenda del Teatre Olympia
25/06/2018 -

Artistes de gran talent arribaran al Teatre Olympia per a pujar el llistó de la seua programació durant el mes de juliol. Els musicals “I WANT U BACK” i “Merlín, un musical de leyenda” són, juntament amb el monòleg de Goyo Jiménez, els que marcaran l’agenda i el calendari de les valencianes i els valencians que vulguen divertir-se i emocionar-se aquest estiu.

Els seguidors de Michael Jackson no poden faltar a l’homenatge a Espanya amb el musical “I WANT U BACK”, que com ja diu el seu nom, retornarà la veu i els moviments del Rei del Pop sobre un escenari. L’espectacle compta amb una banda de gran nivell que evoca fidelment la veu i el repertori de l’artista mort en 2009, així com amb un equip de ball que reprodueix al màxim els seus moviments més famosos. El públic podrà gaudir de les dues hores de “I WANT U BACK” del 4 al 8 de juliol en les sales del teatre valencià.

Els xiquets, d’altra banda, també podran conéixer més de prop al personatge que ha marcat la infància de moltes persones amb Merlín, un musical de lleyenda”. Així, entre el 18 i el 29 de juliol podran submergir-se en la història del mag des que Arturo es converteix en hereu al tron d’Anglaterra amb una escenografia molt cuidada i especial. Es tracta d’un espectacle més de la companyia Trencadís amb idea original del director Jose Tomàs Chàfer, text de Josep Mollà, coreografies de Pachi Fenollar i direcció musical i vocal i música original de Noèlia Pérez i Josep Zapater. Els últims són, juntament amb Jose Gasent, Fran de la Torre, Marina Damer, Arturo Sebastià, Sergio Escribano i Fátima Gregorio, els que donaran vida als seus personatges.

L’humor tampoc falta en la cartellera del Teatre Olympia de València. Quinze anys després de “Aiguantulivinamerica“, l’humorista Goyo Jiménez torna amb els tòpics i comparacions entre la vida estatunidenca i espanyola amb la segona part del monòleg, Aiguantulivinamerica 2″. Ho farà en les sales del teatre entre l’11 i el 15 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

CCCC
torrent