25n
25N
25N

Arranquen les festes fundacionals de Massamagrell

Arranquen les festes fundacionals de Massamagrell
05/07/2019 -

Massamagrell dóna el tret d’eixida a les seues “Festes Fundacionals” hui, 5 de juliol fins diumenge que ve, 14 de juliol amb una programació cultural àmplia, diversa, que promou l’oci esportiu i saludable, i adaptada a totes les edats.

Dins de les activitats que es realitzaran durant aquests dies de festejos, la gastronomia tindrà un paper primordial, amb la 4a edició de la Ruta de la Tapa de Massamagrell “Tasta´m” (5-14 de juliol), amb tapa i beguda per 2’5 euros en 21 locals de restauració del municipi. El 13 de juliol tindrà lloc el tradicional “Sopar de carrer”, organitzat pels Clavaris de la Verge del Rosari i els Filles de María 2019.

També serà destacable l’oferta en oci esportiu, amb el Dia del Club de Pilota (5-6 de juliol) amb tornejos per a totes les edats i la 30é edició del Trofeu “Tio Pena”, amb partides el 9 i 16 de juliol i la gran final el dia 23.

Entre les novetats d’aquesta edició de les festes es troba la “Fira del Comerç”, del 12 al 14 de juliol i, en l’àmbit musical, el 12 de juliol actuaran “El Somriure de Julia” i la convidada estel·lar d’aquestes festes, “Chenoa”, a més del tancament de festes amb el concert de la Va unir Musical de Massamagrell el diumenge 14.

En l’àmbit distintiu, el lliurament de les distincions “Vila de Massamagrell”, els guardonats seran: Héctor Álvarez, com a persona destacada per la seua trajectòria personal o professional; l’Associació Cultural Sant Antoni, per ser una associació o entitat que s’ha distingit per la seua labor social en el nostre municipi; a “Obra Social La Caixa”, per ser una entitat que ha col·laborat en l’impuls i transformació del nostre municipi; i finalment a “À Punt Mèdia”, mitjà de comunicació que ha contribuït a portar el nom de Massamagrell més enllà del nostre terme.

En paraules de l’alcalde, Paco Gómez, aquestes “seran unes festes obertes, variades, inclusives i per a totes les edats, la prioritat és el gaudi per part de totes i tots els veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020