Programació de les Falles de Catarroja 2019

Programació de les Falles de Catarroja 2019
08/03/2019 -

Comença el compte enrere. Queda menys d’un mes per a les Falles 2019 i Catarroja calfa motors per a viure la festa més especial per als valencians amb tot un ventall d’actes que congregaran fallers i falleres amb el veïnat que els acompanyaran a través dels seus monuments. I és que la localitat de l’Horta Sud té una gran tradició fallera i ara les seues Falleres Majors, Mireia i Lucia, junt amb la seua Cort d’Honor formada per Andrea, Arianne, Mireia, Maria i Vicky, són les qui animaran a tots i totes a participar.

Catarroja és un dels municipis que més recorregut faller ofereix, ja que un total de 10 comissions falleres es distribueixen al llarg de tota la localitat per a lluir els seus ninots, la seua indumentària i, sobretot, la germanor que les uneix.

Són moltes les persones que fan amistat als casals de la Falla La Regió, la Falla La Rambleta, la Falla L’Albufera, la Falla Les Barraques, la Falla El Centenar de la Ploma, la Falla El Charco, la Falla Filiberto Rodrigo, la Falla El Raval i les dues més recents, la Falla Jaume I i la Falla El Mercat, així com la que cada any planten des de l’Associació de Persones Afectades per Minusvalia (APAMI).

Des dels actes religiosos als més populars, aquesta és la programació de Falles 2019 de Catarroja:

  • 23 de febrer: Crida a les 18.00 hores en la Plaça Major. A les 00.00 hores actuació de l’Orquestra Montecarlo al Polígon Industrial (al costat de l’Ecopark).
  • 2 de març: Cavalcada del Ninot amb eixida des del Mercat a les 18.00 hores.
  • 3 de març: Inauguració de l’Exposició del Ninot de Catarroja al Palau de Vivanco. Oberta del 4 al 10 de març.
  • 15 de març: Dia de la Plantà de les Falles i Cant d’Albaes a les Falleres Majors de Catarroja de 2019
  • 16 de març: Lliurament de Premis 2019 a les 18.00 en la plaça Major.
  • 17 de març: Visita de Falles pel matí
  • 18 de març: Visita de Falles de la Junta Central Fallera de Catarroja pel matí. A la vesprada, Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats a la plaça Major des de les 18 hores (eixida des del Mercat).
  • 19 de març: Missa en honor a Sant Josep en l’Església de Sant Miquel a les 12.30 hores. A les 14.00, Mascletà de les Falles 2019 en la plaça dels Furs. A les 17:30 hores, Cremà de la Falla APAMI i Residència i a partir de les 23.00 Cremà de la resta de Falles (horari segons el programa dels bombers).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

sagunt a escena 2019
turismo salou