25n
25N
25N

El Centre Cultural El Molí de Benetússer torna a obrir el teló amb un programa variat

La programació estable de El Molí comença este diumenge a les 19 hores amb el concert “Vents de Broadway” de Púrpura Pansa

El Centre Cultural El Molí de Benetússer torna a obrir el teló amb un programa variat
10/09/2020 -

El Centre Cultural El Molí de Benetússer presenta la seua programació estable per al mes de setembre, amb el cicle ‘Cultura a la plaça’, que ofereix una cuidada selecció de concerts, obres teatrals i espectacles circenses.

Així, aquest cicle arranca aquest diumenge a les 19 hores en la plaça del Molí, amb el concert ‘Vents de Broadway’, de Porpra Pansa, un espectacle que realitza un recorregut pels musicals més clàssics com a Cabaret o Chicago fins als espectacles musicals més recents.

El teatre també té una importància crucial en la programació del El Molí d’aquest mes. Així doncs, el dissabte 19 de setembre a les 20.30 hores en el propi Centre El Molí, els veïns i veïnes de Benetússer podran gaudir d’una obra de referència en l’escena valenciana, ‘L’Electe’, de L’Horta Teatre. Es tracta d’una peça còmica sobre el president d’un país que el dia de l’el seu discurs d’investidura descobreix les vertaderes raons que l’han portat allí.

El diumenge 20 de setembre a les 19 hores, tindrà lloc l’espectacle d’equilibre i malabars ‘Oyun’, protagonitzat per Federico Menini, més conegut com ‘El Fedito’, que jugarà desafiant a la gravetat amb objectes quotidians.
El teatre torna amb força a la programació el dissabte 26 a les 20.30 hores amb l’obra ‘Lázaro’, de Leamok, una adaptació lliure del clàssic espanyol ‘El Pigall de Tormes’ comptada amb una estètica Hip hop.
La programació de El Molí de setembre es tanca el diumenge 27, a les 18h, amb ‘Sonata Circus’, de la troupe Malabo. En aquest espectacle circense es conta la història de Coral i Isard, dos somiadors que es troben en el camí per a comparit les seues dues passions: el circ i la música.
L’entrada estarà controlada i se seguiran totes les mesures establides pel Ministeri i la Conselleria de Sanitat per a frenar l’expansió del COVID19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quinze =

museo prehistoria