25n
25N
25N

Moncada es prepara per al dia internacional per l'eliminació de la violència contra la dona

Moncada es prepara per al dia internacional per l'eliminació de la violència contra la dona
15/11/2018 -

Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’Ajuntament de Moncada junt amb el Col·lectiu de dones feministes de Montcada han organitzat múltiples actes per a commemorar el dia internacional per a l’eliminació de la violència contra la dona. El programa d’actes es durà a terme durant els dies 20, 22, 24 i 25 de novembre.

El dimarts 20, a les 18:00 h. està previst l’acte inaugural d’estes jornades. Destaca una taula redona que versarà sobre la “Dependencia Econòmica com a factor de risc de la violència de génere”. A més, es farà entrega d’un reconeixement a entitats i a la comunitat educativa que treballen per la prevenció de la violència de gènere.

El dijous 22, es farà entrega de premis en el V certamen de narrativa breu per a l’eradicació de la violència de gènere.

El dissabte 24, a les 17:00 h. es durà a terme una taula redona de caràcter tècnic per a conéixer els mecanismes de prevenció de la violència de gènere. El mateix dia, a les 18:00 h. s’ha organitzat una batukada que recorrerà els carrers del centre de Moncada, com a símbol reivindicatiu contra la violència cap a les dones.

El diumenge 25, destaca la concentració “Prou Violència Cap a les Dones”; a les 10:00 h. a l’Avinguda Mediterrània.

Una setmana d’actes que també comptarà amb l’exposició “No em toques el WhatsApp”; per a sensibilitzar en els centres de secundària i que es podrà disfrutar en el Centre Juvenil de Moncada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 10 =

escalante
escalante
Informacion coronavirus