25n
25N
25N

Els Concerts de Vivers tornaran a fer vibrar València aquest juliol

18 espectacles musicals, amb artistes nacionals i internacionals de renom, formaran l’oferta musical dels Concerts de Vivers de la Gran Fira de València

Els Concerts de Vivers tornaran a fer vibrar València aquest juliol
04/03/2019 -

Tornen un any més els Concerts de Vivers de València 2019, que se celebraran durant la Gran Fira de València a partir del pròxim 30 de juny. En total, a la ciutat es podrà gaudir de 18 espectacles, dels quals 16 han sigut anunciats aquest mateix matí pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. Aquests concerts formaran part de la programació de la Gran Fira de València, organitzat per l’Ajuntament de València i l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana.

Més de 30 intèrprets nacionals, internacionals i locals donaran vida a la ciutat durant el mes de juliol, consolidant aquest festival que no fa més que créixer en números. En l’edició de 2017, van ser més de 35.000 espectadors que no van poder resistir-se a acudir a algun dels concerts que s’oferien; mentre que en 2018 la xifra va arribar als 47.000. Fuset ha explicat aquesta setmana que s’espera que continue creixent, gràcies al gran ventall de concerts d’estils molt diferents: des del pop i rock fins al reggae i ritmes llatins, passant per música tradicional o el folk, que aconseguiran arribar al públic de tots els gustos i edats. L’èxit d’aquest festival també recau sobre els preus molt assequibles de les entrades, que es troben en la seua majoria per 30€ o menys, molt per davall del que costen les localitats per a alguns dels grups més coneguts en qualsevol altra ocasió. En alguns casos, les entrades tindran un preu d’eixida de 10€, que aniran pujant amb el pas del temps.

Les entrades anticipades ja estan a la venda en la pàgina web oficial del festival www.concertsdevivers.com, on també es pot trobar tota la informació i programació relacionada amb l’esdeveniment, a més de la venda d’entrades en el mateix recinte abans de les actuacions.

Un festival amb reivindicacions Feministes

En el món de la música, els grups de dones, o liderats per aquestes, representen percentatges molt baixos en la majoria d’esdeveniments d’aquest tipus, que es troba entre el 10 i el 15% de participació de solistes femenines o bandes que compten amb alguna integrant. En aquest cas, s’ha volgut buscar la paritat i donar més oportunitats a les artistes, arribant a un 50% de participació femenina en el cartell d’aquest festival.

Artistes reconegudes com a Ana Belén, Luz Casal, Dulce Pontes o Bebe, seran algunes de les protagonistes de l’esdeveniment; juntament amb grups femenins locals com Roba Estesa o Júlia. Fuset ha incidit en la importància de normalitzar la presència de més dones artistes en els escenaris.

Programació dels Concerts de Vivers 2019

El tret d’eixida serà el diumenge 30 de juny, amb el concert de David Bisbal, un dels artistes nacionals més reconegut, guanyador de dos Grammys Llatins, que vindrà per a obrir el festival amb un espectacle ple de llum i color. A partir de llavors, es passaran una trentena d’artistes per l’escenari de Vivers:

 • Diumenge, 30 de juny: David Bisbal
 • Dimecres, 3 de juliol: Loreena McKennitt
 • Dijous, 4 de juliol: Ana Belén
 • Divendres, 5 de juliol: Poetas de Rock: Kiko Veneno + Bebe + Xavi Sarrià
 • Dissabte, 6 de juliol: Miss Bolivia + Amparanoia + Tremenda Jauría + Ses + Tesa + Poder Bimenstrual DJ
 • Dimecres, 10 de juliol: Echo & The Bunnymen + Júlia
 • Dijous, 11 de juliol: Fiesta Reggae Rototom: Green Valley + The Dance Crashers + Jamaleònics
 • Divendres, 12 de juliol: Leiva
 • Dissabte, 13 de juliol: Corazonadas: Luz Casal + Morgan
 • Dimarts, 16 de juliol: Andrés Calamaro
 • Dimecres, 17 de juliol: Ketama
 • Dijous, 18 de juliol: Dulce Pontes
 • Divendres, 19 de juliol: Alfred García + Els Jóvens + Tardor
 • Dissabte, 20 de juliol: Iseo & Dodosound with the Mousehunters + Auxili + Roba Estesa
 • Dimecres, 24 de juliol: Crystal Fighters
 • Dijous, 25 de juliol: La Casa Azul + Xoel López

Mancant dos concerts més per confirmar, dels que Fuset assegura acabaran d’arredonir el festival i afegiran encara més diversitat musical al festival. S’espera superar el nombre d’assistents de l’edició passada, que ja va ser tot un èxit, com a part de l’estratègia de turisme popular i cultural que es duu a terme a la ciutat de València a l’estiu.

Més informació

2 comentaris

 1. Roots
  Roots març 23, 12:02

  Buenos días,

  Quisiera saber si van a tener stands o foodtrucks de comida. Somos un restaurante de paninos con carnes ahumadas y nos gustaría participar.

  Un saludo

  Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − nou =

Informacion coronavirus