25n
25N
25N

Una programació basada en els clàssics acomiada juliol a la Terrassa d'Estiu de Burjassot

Una programació basada en els clàssics acomiada juliol a la Terrassa d'Estiu de Burjassot
21/07/2020 -

El gust pels grans clàssics del cinema dels anys vuitanta ha arribat per a quedar-se a la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Així, després del pas de “Cazafantasmas” per la pantalla del cinema d’estiu local, els espectadors i espectadores de Burjassot tenen per davant, del 22 al 26 de juliol, l’oportunitat de revisitar “Gremlins”, una icona en tota regla del cinema fantàstic i també de gaudir de “Scooby”, la nova pel·lícula basada en la mítica sèrie de televisió de dibuixos animats, “Scooby Doo”.

Molts encara recordaran les tres normes bàsiques per a cuidar dels adorables “mogwais”: que no els toqués l’aigua, no exposar-los a la llum brillant i no donar-los menjar després de mitjanit. De no complir-les, com farà Billy, aquestes tendres criatures es convertien ràpidament en éssers odiosos capaços del pitjor: els gremlins. Dirigida per Joe Dante, amb guió de Chris Columbus i produïda per un jove Steven Spielberg, Gremlins es va estrenar als cinemes estatunidencs, en 1984, resultant una autèntica bomba de taquilla.

Tot comença quan el jove Billy Peltzer (Zach Galligan) rep un regal bastant inusual per Nadal. El seu pare, un despistat inventor, li regala una estranya criatura, un “mogwai”. Malgrat el seu aspecte bondadós i adorable, cal tenir un especial compte amb l’estranya mascota a qui Billy decideix cridar Gizmo: no pot entrar en contacte amb l’aigua i, sobretot, no pot menjar després de les dotze de la nit. Però per un descuit, Gizmo acaba mullant-se i serà llavors quan del seu cos comencen a brollar diversos “companys” molt diferents d’ell i disposats a sembrar el caos. Gremlins es projectarà a la Terrassa d’Estiu el dimecres 22 i el dijous 23 de juliol, a les 22:30h.

Amb la finalitat de setmana, del 24 al 26 de juliol, la Terrassa d’Estiu rep “Scooby”, que tindrà les seues projeccions de divendres a diumenge, en el seu horari habitual, a les 17:30h. Aquesta comèdia d’animació per a tots els públics, basada en la famosa sèrie de dibuixos animats, fa viatjar a l’espectador als orígens de la peculiar colla d’amics capitanejats pel gran danés Scooby. Després de conéixer com es van conéixer Scooby-Doo i el jove Shanggy i com després es van unir Fred, Daphne i Vilma per a formar l’agència “Mystery Inc”, tots ells tornaran a muntar-se en la seua mítica camioneta “La Màquina del Misteri” per a resoldre el misteri més desafiador fins avui: un complot per a alliberar al gos fantasma Cerberus. Mentre tracten de detenir aquesta apocalipsi, la colla descobrirà que Scooby té un destí èpic molt major del qual ningú podia imaginar.

Per a l’adquisició de les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta, a l’Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21:30h. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

En el mateix Auditori està la Cafeteria de la Casa de Cultura, que diàriament i durant cada dia de projecció ofereix servei de sopars, a més de gelats, refrescos i altres snacks.

A la Terrassa d’Estiu, l’Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social d’1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l’Auditori que, a més, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques. L’Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris i usuàries les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà tals recomanacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 11 =