25n
25N
25N

Horari i programació dels castells en Falles 2020

El castell de la Nit del Foc 2020 començarà a la 1:30 de la matinada

Horari i programació dels castells en Falles 2020

Les Falles de València ja estan molt a prop. Són molts els actes destacats durant la setmana gran fallera. Si les mascletaes a la Plaça de l’Ajuntament de València són un dels actes més multitudinaris de les Falles, a la nit és el torn dels castells de focs artificials. Com cada any, la pólvora marca el calendari faller i, com no podia ser d’una altra manera, les Falles 2020 vindran carregades d’espectacles pirotècnics que et deixaran amb la boca oberta.

Els castells de focs artificials són una de les cites ineludibles per a valencians i turistes. Durant tres nits consecutives, el cel de València s’il·luminarà de colors atractius i formes variades en un espectacle de focs artificials que, cada any, reuneix milers de persones al passeig de l’Albereda. Cors, palmeres o dibuixos animats; no hi ha límits a la creativitat dels pirotècnics, que cada any sorprenen amb noves figures.

Sens dubte, el 18 de març tornarà a ser la nit assenyalada de les nostres festes josefines. I és que, en aquesta ocasió, serà la pirotècnia Caballer FX l’encarregada de disparar la tradicional Nit del Foc 2020. Un castell, que arrancarà en la matinada del dia de Sant Josep (19 de març), i que sempre té més durada de l’habitual.

Enguany, la pirotècnia Zarzoso, Hermanos Caballer i Caballer FX seran els encarregats de tornar a fer vibrar a les persones assistents amb cadascun dels seus espectacles. No et quedes amb les ganes i consulta la programació i l’horari dels castells per a les Falles 2020.

Horari dels castells de Falles 2020

La nit del 16 de març, a les 24 hores, serà l’empresa de pirotècnia Zarzoso l’encarregada d’enlluernar els assistents després de llargs mesos d’espera.

La nit del 17 de març , a la 1 de la matinada, serà el torn de l’empresa Hermanos Caballer, una de les més conegudes en el sector.

La Nit del Foc, el dia 18 de març, l’espectacle començarà a la 1:30 de la matinada. La responsabilitat de tancar les Falles de manera espectacular anirà a càrrec de l’empresa Caballer FX.

Pólvora convertida en art per gaudir les nits de la setmana fallera en un espectacle per a tota la família.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 11 =