25n
25N
25N

La Casa de la Joventut de Paterna presenta la seua nova programació amb classes de cuina, música o idiomes

Els joves que presenten el seu Carnet Joven de Paterna obtindran descomptes del 50% en el preu dels diferents tallers

La Casa de la Joventut de Paterna presenta la seua nova programació amb classes de cuina, música o idiomes
17/02/2020 -

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat el catàleg d’activitats programades per als pròxims mesos que inclou des de cursos de formació o classes magistrals a activitats d’oci saludable, dirigides per als joves del municipi.

Tal com ha explicat el regidor de Recursos per a la Ciutadania i Joventut, Roberto Usina “hem programat una variada oferta d’activitats enfocades al fet que els joves puguen aprendre noves aptituds relacionades amb els seus gustos i conrear diferents aficions”.

Les activitats començaran amb una nova edició del curs de monitor/a de temps lliure educatiu infantil i juvenil que s’iniciarà el 6 de març. Amb una durada de 310 hores, repartides durant les vesprades dels divendres en horari de 16 a 21 h i els dissabtes de 9 a 14 h i de 16 a 21h, els assistents obtindran el títol oficial de monitors.

El divendres 13 de març s’iniciarà el taller de cuina dirigit a majors de 12 anys que se celebrarà tots els divendres de 18 a 20 hores, mentre que el curs de guitarra començarà el 26 de març i tindrà lloc els dijous de 19 a 20.30 h.

Per la seua part el 23 de març tindrà lloc la primera classe del taller d’anglès pràctic en el qual, a través de cançons, converses, pel·lícules o còmics, els joves tindran l’oportunitat de millorar l’idioma.

A més, durant els pròxims mesos també se celebrarà un taller de K-Pop, música popular de Corea del Sud que mescla diferents estils musicals com dance, electrònica, hip hop, rap o rock, tots els dimecres de 19 a 20 hores.

També tindran lloc dues classes magistrals de Rebosteria Creativa i Zumba, el 15 i 16 d’abril respectivament que se sumaran a la jornada d’oci saludable organitzada per a la nit del 3 d’abril de 22.30 a 1.30 h.

Finalment, el regidor Usina ha recordat que “un any més les famílies paterneres podran gaudir del Racó de Pasqua, un servei amb el qual compta la Casa de la Joventut per a afavorir la conciliació familiar durant les festes de Pasqua oferint activitats d’oci i temps lliure als menors paterners durant els matins de les seues vacances”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − nou =

escalante
escalante
Informacion coronavirus