25n
25N
25N

Paterna prepara una Setmana de la Dona 100% virtual i sense marxa cívica el 8M

L’Ajuntament no realitzarà enguany la tradicional marxa el 8 de març, que serà substituïda per una lectura en línia del manifest per part de la regidora d’Igualtat, Isabel Segura

Paterna prepara una Setmana de la Dona 100% virtual i sense marxa cívica el 8M
25/02/2021 -

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona el pròxim 8 de març, l’Ajuntament de Paterna està ultimant la preparació de tota una sèrie d’activitats “en línia” per a commemorar tan assenyalada data.

Davant l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia de la COVID-19, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha organitzat una programació 100% telemàtica basada en videoconferències i webinars.

A més, no se celebrarà la tradicional marxa cívica del 8 de març que començava en la Plaça del Poble i finalitzava a l’Ajuntament, que enguany serà substituïda per la lectura en línia a les 12 hores d’un manifest a càrrec de la regidora d’Igualtat, Isabel Segura.

La programació donarà principi divendres que ve, 5 de març a les 18 hores amb la xarrada en línia “Noves masculinitats”, a càrrec de l’agent d’igualtat del consistori, Raquel Fernández.

Aqueix mateix dia donarà principi el curs en línia “Processos de participació de dones i homes i creació de xarxes per a l’impuls de la igualtat”. Es tracta d’un curs de 70 hores impartit per Formació Derivada, que durarà fins al 30 d’abril i que en finalitzar-ho, s’obtindrà un certificat acreditatiu d’aquest.

El dimarts, 9 de març a les 18 hores s’impartirà la conferència en línia “Sexualitat: una mirada àmplia”, a càrrec de la sexòloga Isabel Ponce i el dimecres, 10 de març tindrà lloc la presentació en diferents xarxes socials municipals de les zones verdes del Parc Tecnològic que porten nom de dones científiques.

Finalment, el dilluns, 15 de març es realitzarà un recorregut virtual de l’exposició “La igualtat per a les dones de la Coma”.

Totes aquelles persones interessades a assistir a aquestes activitats poden inscriure’s enviant un e-mail a bsocial@ayto-paterna.es i indicant l’activitat en la qual estan interessades i se’ls farà arribar l’enllaç perquè puguen connectar-se.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 14 =