25n
25N
25N

El programa de reforç educatiu de Museros presenta bons resultats després del primer trimestre del curs 2020-2021

Aquest programa forma part del projecte Seguim amb tu

El programa de reforç educatiu de Museros presenta bons resultats després del primer trimestre del curs 2020-2021
02/02/2021 -

L’Ajuntament de Museros, a través de la Regidoria d’Educació, dirigida per Agustín Muedra, i la regidoria d’Infància, dirigida per Vicente Pérez, va posar en marxa, a la fi de 2020 el projecte Seguim amb tu. Una iniciativa, formada per un conjunt de propostes esportives i educatives dirigides als xiquets i xiquetes en edat escolar.

Una d’aquestes propostes, és el programa de reforç educatiu, amb el qual es pretén donar resposta a les necessitats educatives derivades de la crisi sociosanitària, així com atendre la demanda del professorat, amb accions que permeten millorar la planificació del curs acadèmic 2020-2021.

Una vegada finalitzat el primer trimestre escolar, les regidories d’Educació i Infància, han elaborat un informe sobre els resultats obtinguts durant aquests mesos. Els quals mostren que l’alumnat participant ha augmentat les seues competències, tant en l’àmbit científic com en el sociolingüístic, millorant així el seu rendiment acadèmic.

“En l’avaluació de l’activitat han participat els responsables de les dues acadèmies locals, les professores del servei, els gabinets psicopedagògics dels centres i els regidors de les àrees d’educació i infància”, aclareix l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

“Tots els integrants de l’equip de reforç educatiu van valorar molt positivament els resultats obtinguts al primer trimestre. Així i tot, en la reunió es va analitzar el desenvolupament de l’activitat i la conveniència d’introduir xicotets canvis en aquest segon trimestre amb l’objectiu de millorar el servei” ha explicat el regidor d’Educació, Agustin Muedra.

“L’alumnat participant també va realitzar la seua pròpia valoració d’aquest servei, i ha sigut molt gratificant llegir els seus comentaris amb paraules d’agraïment cap al professorat i valorant molt positivament les classes”, ha assenyalat el regidor d’Infància, Vicente Pérez.

L’activitat ha comptat amb un total de 82 participants, dels quals 36 cursen l’últim cicle d’educació primària i 46 ho fan en els quatre cursos de secundària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + sis =