25n
25N
25N

Educació aplica diferents mesures per a facilitar al màxim l'adaptació al Programa plurilingüe dinàmic el pròxim curs

El DOGV publica el Decret de Plurilingüisme i s’han enviat als centres educatius les instruccions i la guia d’assessorament per adaptar-se al nou programa educatiu, que s’iniciarà el pròxim curs a l’etapa de segon cicle d’Infantil

Educació aplica diferents mesures per a facilitar al màxim l'adaptació al Programa plurilingüe dinàmic el pròxim curs
07/02/2017 -

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) va publicar el Decret de Plurilingüisme educatiu aprovat al ple del Consell el passat 27 de gener. Aquesta mesura ha permés a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport enviar a tots els centres educatius les instruccions i una guia per facilitar-los al màxim els tràmits per a aplicar el Programa educatiu plurilingüe dinàmic (PEPD) en el segon cicle d’Infantil (3, 4 i 5 anys) per al curs 2017-2018.

L’objectiu de les instruccions és facilitar i orientar els centres educatius en la implantació del PEPD i en el procés d’elaboració del projecte lingüístic de centre. Cal recordar que el nivell que escull cada centre educatiu del PEPD ha d’estar aprovat per 2/3 del consell escolar de cada centre.

Per tal d’elaborar el projecte lingüístic de centre adaptat a un dels 6 nivells, la conselleria també ha facilitat una guia per a complimentar tota la tramitació de forma clara, pràctica i eficaç amb la intenció de reduir la burocràcia que generen aquests tràmits.

A més, les escoles compten amb el suport directe de l’Assessoria d’Educació Plurilingüe de la Conselleria i s’estan organitzant sessions tutorials per a tots els equips directius, amb la intenció d’ajudar-los el màxim possible en el tràmit.

El termini de presentació del projecte lingüístic de centre és el 15 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + huit =