25n
25N
25N

El programa Pilota a l'Escola arriba a València amb 200 participants

El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, que es va iniciar a mitjan febrer en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà al llarg del curs 2016-2017 tota la geografia valenciana

El programa Pilota a l'Escola arriba a València amb 200 participants
03/03/2017 -

El programa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, realitzat en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà tota la geografia valenciana, des de Vinaròs fins a Orihuela, passant per la costa i per l’interior. Aquesta edició finalitzarà al mes de maig.

En jornades anteriors el programa es va desenvolupar al CEIP Gaspar Gil Polo de València; aquest divendres ha estat al CEIP Ausiàs March d’Aldaia, i el proper 7 de març estarà al Col·legi Salgui de València. Tres dies després, visitarà el San Jose Calasanz-Escolapios en la mateixa capital valenciana. En total, uns 200 alumnes participaran en les activitats de Pilota a l’Escola, i els pilotaires que hi participaran seran Pedro López, ‘Pedro’, Ricard Sentandreu i Quico Soro, ‘Soro III’.

Pilota a l’Escola apropa el nostre esport més representatiu a les escoles valencianes. Els objectius d’aquest programa són: fomentar l’esport en edat escolar, posar en valor la pilota com a part fonamental del nostre patrimoni cultural, i fer que l’alumnat valencià s’acoste al seu entorn més immediat i vertebrar el territori a través de la pilota.

Enguany en participaran 385, cosa que suposa un increment del 19% en la participació respecte a l’edició passada. Per comarques, participaran en total 115 escoles d’Alacant, 60 de les comarques de Castelló i 210 de les comarques de València. A més, a l’edició de 2017, la Conselleria ha ampliat el pressupost de 95.000 a 115.000 euros, un 21% més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 6 =

museo prehistoria
museo prehistoria