25n
25N
25N

Una Holi Run per a gaudir de l'Oci en Familia a Picassent

Una Holi Run per a gaudir de l'Oci en Familia a Picassent
03/12/2018 -

Més de 500 persones es donaren cita ahir diumenge a la zona del Calvari per recollir el seu dorsal i participar d’aquesta gran festa on grans i menuts gaudiren d’un matí molt assolellat on molt a prop d’allí, a la plaça de l’Ajuntament, les activitats programades durant el cap de setmana amb la Festa de Benvinguda del Nadal seguien el seu transcurs.

La Holi Run donava així inici a la presentació de la programació anual de les activitats d’Oci en Família, un programa municipal que es porta a terme des de l’Ajuntament des de fa anys i que compta amb el reconeixement d’UNICEF amb el premi de Bones Pràctiques.

L’alcaldessa, Conxa Garcia, va donar la benvinguda a totes les persones participants, «Des de l’Ajuntament apostem per l’oci saludable perquè volem un poble on les famílies puguen gaudir del temps lliure amb els seus fills i filles de la millor manera possible. Vos convide al fet que treballem junts per un Picassent solidari, on totes i tots ens respectem dins la nostra diversitat perquè la tolerància davant les diferències ens enriqueix com a persones».

Programació curs 2018-2019

Les propostes, amb les quals també s’ha comptat amb les idees proposades pels xiquets i les xiquetes del Consell de la Infància, i que tindran lloc durant els cursos són les següents:

-20 de gener: Taller de cuina «Mans en la massa».
-24 de febrer: «Pintem el món de colors».
-24 de març : Senderisme «Passegem pel nostre terme».
-14 d’abril: Acampada: «Dormir baix els estels».
-2 de juny: «Els animals també són la meua família».
-Activitat de cloenda: Família pels núvols (data per concretar).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =

CCCC
torrent