25n
25N
25N

Aldaia prepara una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’

El programa, promogut per l’IVAJ i destinat a brindar oportunitats a joves que ni estudien ni treballen, començarà el pròxim 13 d’abril

Aldaia prepara una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’
25/03/2021 -

L’Ajuntament d’Aldaia, des de la seua àrea de Joventut, prepara una nova edició del programa ‘Jove Oportunitat’ (JOOP), promogut per l’Institut Valencià de la Joventut -IVAJ- i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El JOOP és un programa inclòs en les escoles de segona oportunitat, que intervé sobre joves que ni estudien ni treballen. No obstant això, a diferència d’altres accions que actuen sobre el col·lectiu, aquest programa fuig d’una filosofia assistencial, i d’accions que directament els porten al mercat laboral. Per contra, la finalitat del pla és la de procurar suposar per a als/les joves participants una experiència de canvi vital.

Molt de contingut

El programa JOOP proposa una orientació ambivalent: tant personal (mitjançant tècniques de coaching actitudinal) com a professional (amb enfocament des del treball i les visites a empreses). Des d’una visió integral de la persona i per a permetre-li construir el seu propi projecte global de vida.

La data prevista de començament és el pròxim 13 d’abril. Fins llavors, el període de recepció de candidatures quedarà obert per a tots aquells que millor puguen aprofitar aquesta oportunitat. Sol·licita el teu accés en inscripcions@joveoportunitat.es o a través de Gent Jove Aldaia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + disset =

museo prehistoria