25n
25N
25N

El programa jove de Compromís rep la millor valoració per part del Consell Valencià de la Joventut

El programa jove de Compromís rep la millor valoració per part del Consell Valencià de la Joventut
26/04/2019 -

El Consell Valencià de la Joventut (CVJ) publica la seua valoració dels programes electorals en matèria de joventut i Compromís és el partit millor valorat. L’anàlisi s’ha fet a partir dels programes electorals dels cinc partits majoritaris que concorren a les eleccions autonòmiques del proper diumenge 28 d’abril.

“Estem molt satisfetes amb el reconeixement del Consell Valencià de la Joventut perquè significa un reconeixement a l’esforç i el treball que les i els joves de Compromís hem fet durant mesos”, afirma Francesc Roig, secretari general de Joves PV, joventut majoritària dins la coalició de Compromís. Des de l’organització jove expliquen també que el programa jove de Compromís s’ha realitzat a partir d’un procés participatiu mitjançant jornades de treball i un portal web per arreplegar propostes.

Compromís destaca sobretot en aspectes on cap altre partit aprova, com per exemple, la proposta d’impulsar un sistema públic de polítiques de joventut que compte amb inversions específiques. A més, és l’únic que fa menció a la legitimitat que té el CVJ com a espai on desenvolupar les polítiques de joventut. Altres coses destacables giren al voltant de l’emancipació, la participació, l’educació, la salut i l’accés a la cultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − 1 =