25n
25N
25N

Mislata rebrà 450 mil euros per a facilitar la inserció laboral de joves

Els programes EMCUJU i EMPUJU faciliten la contractació de joves menors de 30 anys

Mislata rebrà 450 mil euros per a facilitar la inserció laboral de joves
25/07/2019 -

Un any més, l’Ajuntament de Mislata ha sol·licitat els programes de contractació per a persones joves qualificades per entitats locals. Aquests programes, impulsats per l’espai LABORA del Servef i denominats EMCUJU i EMPUJU, es troben dins del programa marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i el Pla Avalem Joves i compten amb el finançament del Fons Social Europeu 2014-2020.

Per a aquesta nova edició dels dos programes, l’Ajuntament de Mislata rebrà prop de 450.000 €, la qual cosa posa al municipi al capdavant dels ajuntaments de tota l’àrea metropolitana quant a finançament per a ocupació juvenil. La destinació final d’aquestes ajudes i subvencions serà la contractació de joves entre 16 i 30 anys, per un període d’un any, amb la finalitat que adquirisquen experiència segons el seu perfil acadèmic en diferents àrees municipals i, al mateix temps, reben orientació laboral i formació complementària, amb l’objectiu d’afavorir la seua inserció en el mercat laboral. La contractació serà a jornada completa i sota la modalitat del contracte en pràctiques.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “la participació en aquest tipus de programes és una bona notícia perquè ajuda a la població més jove a adquirir experiència laboral i millorar així la seua ocupabilitat. Per a aquest equip de govern, l’ocupació és una de les prioritats i continuarem fomentant-lo per a augmentar les oportunitats laborals dels nostres veïns i veïnes”.

Com en les anteriors edicions, l’Ajuntament realitzarà un estudi de les necessitats tècniques i publicarà el perfil professional de la demanda de llocs de treball a sol·licitar. El perfil de llocs a ocupar varia i s’ajusta tant a persones joves qualificades (programa EMCUJU) com aquelles que no tinguen una qualificació concreta (programa EMPUJU).

Totes les persones joves que vulguen accedir a aquest procés selectiu hauran d’estar registrades tant en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana com inscrites en LABORA, ja que serà aquest organisme el que realitze l’oferta genèrica i seleccione les candidatures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 13 =