25n
25N
25N

Conclou un programa de formació i ocupació per a dones del municipi

Conclou un programa de formació i ocupació per a dones del municipi
14/12/2017 -

El programa, que enguany arriba a la seua quarta edició, ha inclòs la contractació de 10 dones a temps parcial durant 3 mesos i una coordinadora tècnica en inserció social.

Un grup de 10 dones de Picassent han rebut, durant tres mesos, formació per buscar treball, nocions bàsiques d’informàtica i sessions d’autoestima, dins d’un programa que s’ha posat en marxa conjuntament des de les Regidories d’Ocupació i Benestar Social.

L’objectiu ha sigut oferir una oportunitat d’inserció laboral a aquestes dones que, per la seua situació familiar i personal, tenen escasses oportunitats per accedir al treball.

I és que, més enllà de la contractació laboral, també es contempla el fet de la formació per a la recerca d’ocupació, amb una atenció integral de les seues necessitats i un procés de creixement personal, tot treballant aspectes com l’autoestima, la gestió econòmica familiar, entre d’altres.

Així també, durant la part pràctica, el programa ha inclòs la realització de diferents treballs en la neteja i el manteniment dels parcs infantils, el mobiliari urbà i actuacions en zones verdes del municipi.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia i el regidor de Benestar Social, Carles Silla, les han rebudes aquest matí a l’Ajuntament per agrair-los tot el treball realitzat al llarg d’aquests tres mesos i les han animat a posar en pràctica l’experiència i els coneixements adquirits en aquest programa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − deu =