25n
25N
25N

El violoncel·lista Iván Balaguer i la pianista Irene Renart proposen un exquisit programa de saló francés a l’Almodí

El violoncel·lista Iván Balaguer i la pianista Irene Renart proposen un exquisit programa de saló francés a l’Almodí
06/11/2020 -

El violoncel solista de l’Orquestra de València, Iván Balaguer, i la pianista Irene Renart, interpretaran demà dissabte a l’Almodí i dins del cicle “Cambra al Palau”, un exquisit programa de saló francés amb obres molt melòdiques de compositors gals a cavall entre els segles XIX i XX.

D’aquesta manera, el públic assistent podrà gaudir de la interpretació del “Nocturne” de Lili Boulanger, de la “Pièce en forme de havanera” de Maurice Ravel, de la “Cavatine” de Francis Poulenc i, sobretot, de la “Sonata per a violoncel i piano” de César Franck. Es tracta de la transcripció que més èxit ha tingut de la bellíssima “Sonata per a violí i piano” del compositor francés, que va ser preparada per Jules Delsart i que va ser aprovada pel mateix Franck.

L’endemà i també a l’Almodí, pujarà de nou a l’escenari el pianista Luca Chiantore, per a oferir la segona experiència experimental sobre la música de cambra de Ludwig van Beethoven. Chaintore oferirà el programa “Hélène de Montgeroult&Ludwig van Beethoven: La revolució dels sentits”, on interpretarà 9 estudis d’Hélène de Montgeroult, compositora coetània del geni alemany, per a després tocar “Eine Waldstein Phantasie” que és una versió del mateix Chiantore sobre la Sonata “Waldstein”, op. 53 del genial compositor alemany, del qual es commemora el 250 aniversari del seu naixement.

Les pròximes cites del cicle “Cambra al Palau” seran el 14 de novembre amb el també solista de violoncel de l’Orquestra de València, Mariano García i el pianista Jorge Nava, amb les Sonates per a violoncel i piano núm. 1 i núm. 2 de Beethoven. I l’endemà serà el grup Finnmark i el compositor valencià Joan Cerveró, els qui interpreten “Inner/Rhythmic Landscapes”, que es configura com a una visita sonora al voltant de l’obra de l’artista Anna Eva Bergman.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =