caixa popular

Programa Compete In promogut pel IVACE

Programa Compete In promogut pel IVACE
22/09/2017 -

Una delegació integrada per representants de sis entitats de la Comunitat Valenciana, en la qual participa l’Ajuntament, s’ha desplaçat aquesta setmana a Bolonya, ciutat agermanada amb València des de 1976, per a participar en una trobada empresarial en el marc del programa europeu Compete In. La temàtica se centrarà en internacionalització, innovació i en pràctiques en el sector d’alimentació, així com en temes d’emprenedoria.

La primera tinent d’alcalde i regidora responsable de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha explicat que en la trobada que se celebra aquesta setmana a Bolonya participen representants de l’Ajuntament, de la Xarxa d’Instituts Tecnològics (REDIT), del centre tecnològic AINIA, de la Universitat de València i de la Federació d’Indústries Alimentàries (FEDACOVA) en una missió organitzada per IVACE Internacional.

“L’objectiu d’aquesta delegació és conéixer les bones pràctiques desenvolupades per l’organisme de promoció exterior de Reggio Emilia (Bolonya), beneficiari del programa Compete In. Un programa de la Comissió Europea que ens permet compartir i ampliar coneixements en internacionalització de la mà d’organismes de promoció exterior d’Itàlia, Suècia, Regne Unit i Polònia”, ha exposat Sandra Gómez.

En aquest programa les diferents entitats de promoció exterior han presentat una sèrie de bones pràctiques, que després de ser valorades per la seua utilitat i el seu caràcter innovador, són compartides per la resta de participants en el projecte. Aquesta setmana és el torn dels dos organismes italians que participen en el projecte, que han organitzat una trobada per a donar a conéixer sis bones pràctiques en internacionalització, innovació i emprenedoria, i als organismes de promoció i col·laboradors de Suècia, Anglaterra, Polònia i Espanya.

Concretament, els integrants de la delegació coneixeran casos d’excel·lència en el suport a la internacionalització empresarial en la regió d’Emília Romanya, així com les actuacions que la regió està duent a terme en l’àmbit de l’atracció d’inversions.

Els integrants de la delegació valenciana tindran l’oportunitat, al seu torn, de visitar el centre d’innovació alimentària de la regió, així com celebrar trobades en la Universitat de Mòdena, l’ajuntament de Bolonya, el Centre de Desenvolupament Tecnològic d’Itàlia (ASTER), així com visitar les seus d’empreses implicades en aquest projecte europeu.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris