25n
25N
25N

El programa CES de Catarroja atén a 74 gats durant 2020

El programa CES de Catarroja atén a 74 gats durant 2020
09/02/2021 -

L’Ajuntament de Catarroja, mitjançant la regidoria de benestar animal, posava en marxa, el passat estiu, el conveni CES (captura, esterilització i solta) mitjançant l’acord entre clíniques veterinàries i protectores d’animals locals. Gràcies al mateix, en tan sols uns mesos, s’ha pogut atendre 74 felins, controlant la població felina i possibilitant l’adopció per part de les famílies d’alguns d’aquests animals.

“El control i manteniment de les colònies felines té molts beneficis socials i de respecte al nostre entorn. D’una banda, ens ajuden a la contenció de la població felina, al control de plagues, a la millora del nostre entorn urbà i, finalment, però no per això menys important, a millorar la vida d’aquests animals”, explica Beatriz Sierra, regidora de benestar animal.

A més del treball realitzat per les clíniques veterinàries conveniades, és fonamental la implicació de les associacions animalistes locals. El seu treball dins del projecte col·labora perquè les famílies de Catarroja i altres localitats veïnes interessades en l’adopció de felins puguen donar una nova oportunitat a aquests animals. De fet, en aquesta primera fase del projecte s’han tancat diferents adopcions que compten amb un seguiment per part de les protectores, garantint la seguretat per als animals en tot el procés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 10 =