25n
25N
25N

Nou programa d'ajudes a projectes d'arts escèniques

Nou programa d'ajudes a projectes d'arts escèniques
24/03/2017 -

La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, ha presentat hui el programa d’ajudes a les arts escèniques amb un pressupost de 300.000 euros, el 30% més que l’anterior convocatòria, i importants novetats. Els beneficiaris d’aquestes subvencions ja no són únicament les empreses culturals, sinó que també podran optar tots aquells col·lectius escènics que treballen a València: associacions de circ, teatre, dansa i performance.

El programa està dividit en quatre modalitats: ajudes a la producció escènica, ajudes a festivals o circuits escènics, ajudes a residències de creació i ajudes a projectes d’especial interés. La pròxima setmana es publicaran les bases al BOP i a la seua electrònica: www.valencia.es

Maria Oliver ha assenyalat que aquestes ajudes a les arts escèniques “pretenen promoure la innovació i explorar els límits de l’escena convencional, alhora que implementar projectes en el món educatiu per afavorir la sensibilització i el coneixement de la infància i la joventut cap a les arts escèniques”.

La iniciativa, en paraules de la regidora, “té una finalitat inclusiva i a més, és el fruit del treball amb tots els actors culturals de la ciutat. De fet, l’objectiu de les ajudes és descentralitzar la cultura, potenciant els projectes que contribuïsquen a apropar les arts escèniques als barris, creant xarxes i complicitats entres els artistes i la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

museo prehistoria
museo prehistoria