25n
25N
25N

El programa ARRUR subvenciona amb 525.000 euros el nou edifici per a 17 famílies del Carrer Maians

El conseller Martínez-Dalmau posa Ontinyent com a exemple paradigmàtic de com ha de ser l’aposta política per la regeneració urbana

El programa ARRUR subvenciona amb 525.000 euros el nou edifici per a 17 famílies del Carrer Maians
20/04/2021 -

El programa ARRUR de la Generalitat Valenciana, l’Ajuntament d’Ontinyent i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana subvenciona amb 525.000 euros el nou edifici per a 17 famílies del núm. 18 del Carrer Maians (el conegut com a “Carrer Major”), amb garatges i trasters, en règim de lloguer. L’edifici, que s’anomenarà “Bazar 95”, tindrà un cost per als promotors de 2,25 milions d’euros, comptant amb la referida subvenció de 525.000 euros dins d’aquest programa.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, visitaven hui l’edifici acompanyats pel director general de Qualitat, Rehabilitació i Eficiència Energètica, Alberto Rubio Garrido, els arquitectes del projecte (Vicente Palop, Ramón Sanchis, Rafael Gisbert i Jorge Lázaro), l’empresa constructora Guerola Construcciones i diverses regidores i regidors de la corporació.

En la visita, el conseller Martínez-Dalmau destacava que els projectes urbanístics impulsats pel Govern d’Ontinyent són “el paradigma de com la política serveix perquè la gent visca en millors condicions, els pobles estiguen més adequats en l’actualitat i que la gent tinga les necessitats de vida cobertes. En aquest solar podran viure 17 families en un lloc digne i emblemàtic al centre d’Ontinyent. Accions com està o el projecte de la Cantereria són un paradigma de com s’han de fer les coses, i la Generalitat serà un aliat de l’Ajuntament en aquests projectes”, manifestava.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, donava les gràcies al conseller per la seua implicació perquè “sabem que sense el suport de la Generalitat difícilment s’haguera pogut tirar endavant aquest projecte” i destacava que “en l’anterior pla vam actuar en 71 habitatges i el que volem ara és continuar en aquesta aposta de regeneració urbana” i remarcava que el projecte presentat hui és “un dels projectes emblemàtics”.

Durant la visita, l’arquitecte Vicente Palop, qui donava les gràcies la implicació de totes les administracions públiques per fer possible aquest projecte, explicava que l’obra d’aquestes 17 vivendes-apartaments d’ús residencial, que permetran ocupar de nou el solar, “tenen un concepte diferent del tradicional on s’ha treballat al màxim el concepte de sostenibilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

museo prehistoria
museo prehistoria