25n
25N
25N

El Programa Activitat Física i Salut celebra demà una nova jornada gratuïta

El Programa Activitat Física i Salut celebra demà una nova jornada gratuïta
17/05/2019 -

El Programa Activitat Física i Salut celebra la sisena jornada gratuïta de l’any al Jardí del Túria demà dissabte 18 de maig de 10.00 a 11.00 hores. La jornada consisteix en exercicis dirigits per un professional qualificat en els quals es pretén activar de manera general tots els sistemes corporals, ateses les característiques de cadascun dels assistents. Es treballen les qualitats físiques bàsiques, com la coordinació, agilitat i ritme, entre d’altres.

L’objectiu principal del programa és augmentar els nivells d’activitat física dels adults amb una actitud més sedentària o amb algun tipus de patologia, així com explorar les condicions terapèutiques de l’esport en la millora de la salut i qualitat de vida de molts dels pacients que recorren als centres d’atenció primària, a més de promoure l’activitat física com a hàbit de vida saludable.

Es tracta d’una activitat gratuïta i apta per a tots els públics sense necessitat d’inscripció prèvia. D’altra banda, la jornada de demà és la penúltima del curs en aquesta ubicació, ja que el pròxim 15 de juny tindrà lloc l’última i, durant juliol i agost, aquestes classes d’activitat física tindran lloc de manera continuada en la instal·lació municipal de voleibol de platja a la platja de la Malva-rosa, i tindran també caràcter gratuït.

El Programa Activitat Física i Salut està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Regidoria de Sanitat, Salut i Esport de l’Ajuntament de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

A través del Programa d’Activitat Física i Salut els metges de diferents centres de salut, mitjançant l’anomenada «Recepta d’Activitat Física», poden prescriure un tractament basat en l’exercici físic dels pacients que és implementat en les instal·lacions esportives municipals per personal qualificat de la Fundació Esportiva Municipal adequant l’activitat al corresponent tractament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − set =

museo prehistoria