25n
25N
25N

Obert el programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques 'A la mar 2020'

Obert el programa lliure d'estiu d'activitats nàutiques 'A la mar 2020'
10/03/2020 -

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) convoquen conjuntament el Programa lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques ‘A la mar 2020’ impulsada per la Generalitat.

Concretament, s’ha obert el Programa lliure d’estiu, dirigit a l’aprenentatge i la difusió dels esports nàutics i al coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb especial atenció als més joves, les bases del qual s’han publicat en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (DOGV).

El Programa lliure d’estiu es durà a terme del 22 de juny al 4 de setembre de 2020 en instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat a Benicàssim i Borriana, i amb la col·laboració del club nàutic de la Vila Joiosa.

Es tracta d’un programa de familiarització i millora de les activitats nàutiques en el període estival des d’un punt de vista recreatiu i formatiu, que facilita l’aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics. Es proposen activitats des dels 9 anys en algunes modalitats i nivells.

Les inscripcions es realitzaran, exclusivament, en línia a través de la pàgina web a partir de les 10.00 hores del dia 1 d’abril de 2020.

Cursos oferits

Els cursos oferits, que es poden consultar en la pàgina web de l’IVAJ i de les Escoles de la Mar (escolesdelamar.gva.es) inclouen estades a l’Escola de la Mar de Benicàssim en règim d’externat o d’internat a l’alberg Argentina de l’IVAJ, així com a l’Escola de Borriana i a l’Escola de la Mar de la Vila Joiosa, aquesta última en règim d’externat.

Entre les modalitats que es poden practicar s’inclouen la vela lleugera, tant d’iniciació com de perfeccionament, la vela creuer d’iniciació, el ‘windsurf’, piragüisme, rem i ‘paddle surf’, amb estada de cinc dies de dilluns a divendres.

El Programa lliure d’estiu, a més de les ‘Setmanes d’estiu’, també ofereix altres dues modalitats com ‘Un dia en el mar’ i ‘Caps de setmana d’estiu’ tant a Benicàssim com a Borriana.

S’aplica una tarifa especial per a membres de família nombrosa, membres de família educadora, titulars de Carnet Jove i grups d’entitats com els ajuntaments de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, les federacions esportives autonòmiques de la Comunitat Valenciana i els clubs nàutics de Borriana i la Vila Joiosa, entre altres, amb els quals la Generalitat haja subscrit acords en matèria de promoció esportiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =

bombers
Valencia activa