25n
25N
25N

El professorat de l'IES Carles Salvador d'Aldaia participa en el programa europeu Erasmus+

El professorat de l'IES Carles Salvador d'Aldaia participa en el programa europeu Erasmus+
18/09/2019 -

El projecte té entre els seus principals objectius el d’impulsar el desenvolupament de les competències socials, cíviques i interculturals entre les persones participants, a través de pràctiques educatives que fomenten una participació equitativa i col·laborativa amb els seus socis. Al seu torn persegueix la creació d’una comunitat internacional de bones pràctiques on es compartisquen experiències d’èxit d’ensenyament i aprenentatge, aplicació de noves tecnologies aplicades a l’educació i l’ús d’eines col·laboratives d’aprenentatge i comunicació.

En resum, fomentar la innovació educativa a través de la internacionalització del centre des de una perspectiva europea.

El conveni de subvenció del projecte va ser signat pel director del centre, José Vicente Garrigues Mateu, el mes de juliol passat. Gràcies als fons europeus rebuts pel programa Erasmus+ professorat del centre podrà participar en 18 activitats com: cursos de formació en institucions europees, mobilitats per a l’aprenentatge per observació en altres centres d’ensenyament de la unió europea i la realització de docència a l’estranger amb la finalitat de posar en pràctica les nostres metodologies.

Aquestes activitats es realitzaran durant els pròxims dos anys, període de durada del projecte, i permetran que aquests docents compartisquen les seues experiències, no solament amb la resta dels companys i les companyes del claustre, sinó també amb companys europeus per a abordar reptes comuns, com són: les competències digitals, l’aprenentatge d’idiomes i la defensa del patrimoni cultural europeu.

Erasmus+ (2014-2020) és el programa integrat de la Unió Europea (UE) en els àmbits de l’educació i la formació, joventut i esport, que ofereix oportunitats per a totes les persones i en tots els sectors educatius (Educació Escolar, Formació Professional, Educació Superior i Educació de Persones Adultes). A Espanya, el programa Erasmus+ es gestiona per part del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE), que actua com a Agència Nacional del programa en els àmbits de l’educació i la formació i que està adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Les diferents institucions i socis del projecte pertanyen als següents països: Finlàndia, Alemanya, Itàlia, Irlanda, Eslovènia, Grècia, Croàcia, Malta i República Txeca.

Aquest estiu tres professores del centre, Brega Tenés, Gema Prieto i Pilar Punter, han pogut participar ja en cursos de formació centrats bàsicament en la consolidació dels seus coneixements en anglés i en l’aprenentatge de nous recursos tecnològics i metodològics innovadors per a aplicar-los posteriorment a l’aula.

El projecte “Innovació i inclusió: noves iniciatives per al desenvolupament social i personal en el marc educatiu europeu” està cofinançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 14 =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
el puig