Un professor de Quart de Poblet nominat als Goya de l'Educació

Francesc Nogales, mestre a Quart de Poblet opta als Goya de l’educació.

Un professor de Quart de Poblet nominat als Goya de l'Educació
01/10/2018 -

Ja es coneix el llistat de nominats als Premis educa abanca al millor docent d’Espanya, i el mestre Francesc Vicent Nogales Sancho, del col·legi Sant Enrique, està entre els 100 nominats.

Després de rebre quasi 1900 propostes de tota Espanya l’organització ha fet públic el llistat de nominats. Aquests premis reconeixen la labor docent dels mestres, els quals no es presenten ells al certamen, sinó que són proposats per alumnes, pares, exalumnes entre altres.

El comité d’experts que conforma el jurat dels Premis Educa Abanca deu ara valorar la qualitat docent i satisfacció del seu alumnat mitjançant les propostes rebudes; la projecció del professor cap a la societat, mitjançant les seues publicacions en premsa com els articles ací publicats del col·legi Sant Enrique; la investigació i transferència del coneixement mitjançant la publicació de llibres; la seua formació i reciclatge; així com la transmissió en valors i ús de Tic’s i noves metodologies.

“En el meu cas ha sigut tota una sorpresa, jo no m’havia presentat i és molt bonic quan descobreixes que les coses que fem en l’aula es valoren” ens diu Francesc Nogales, “més enllà de Premis i esments, l’important ha de ser sempre el nostre dia a dia amb els xiquets i donar el millor de nosaltres mateixos”.

El pròxim 5 de desembre es coneixeran els 10 docents que han aconseguit les millors puntuacions segons el comité d’experts. Com el propi Francesc Nogales ens indica “arribar a estar entre els 100 millors d’Espanya ja implica que alguna cosa estem fent bé, la següent fase serà complicada, però s’aconseguisca o no la nostra labor no canvia, donar-ho tot i conjuminar escola i família”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 19 =

sagunt a escena 2019
turismo salou