25n
25N
25N

Un professor de l'IES Laurona subministra viseres de protecció a l'Ajuntament de Llíria

Santiago Fombuena està fabricant estes màscares amb una impressora 3D

Un professor de l'IES Laurona subministra viseres de protecció a l'Ajuntament de Llíria
24/03/2020 -

Els gestos de solidaritat per a fer front a la crisi del coronavirus estan arribant per totes les bandes. Un d’ells ha sigut a Llíria a través del professor de Tecnologia de l’IES Laurona, Santiago Fombuena.

Este docent s’ha sumat a una iniciativa nacional de molts particulars amb impressores 3D per a ajudar en la fabricació de mitjans de protecció. Fombuena ha subministrat ja a l’Ajuntament de Llíria 10 viseres de protecció per a la cara, que s’han destinat a la Policia Local i altre personal municipal que puga estar més exposat

La impressora d’este professor té capacitat per a confeccionar una d’estes peces de plàstic a l’hora. Pel que continuarà preparant més unitats que es distribuiran també en altres centres del municipi on siguen necessàries.

A més, Santiago Fombuena ha comentat que “el professorat del departament de Tecnologia de l’IES Laurona de Llíria també s’ha posat a disposició de la Conselleria d’Educació per a usar els aparells del centre en la fabricació d’estos elements de protecció sanitària”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =