caixa popular

Procés participatiu en el futur de Pla del Remei i Russafa

Procés participatiu en el futur de Pla del Remei i Russafa
18/04/2017 -

Aquells ciutadans i ciutadanes que vulguen fer-ho encara poden prendre part en el procés participatiu que està en marxa a Pla del Remei i Russafa encara són a temps. La contribució del nombre més gran d’interessats ajudarà a obtenir un diagnòstic el més precís possible que donarà forma a accions enfocades a millorar la convivència als espais públics de tots dos barris.

Fins al dijous 20 d’abril a la vesprada romandrà l’exposició amb els 180 dibuixos, realitzats per xiquets i xiquetes de les escoles CEIP Sant Joan de Ribera, Sant Vicent Ferrer-PP Dominics i altres artistes coneixedors de la zona, a l’espai central del mercat de Colón. El concurs i l’exposició ha comptat amb el patrocini de diversos comerços de la zona.

A més de gaudir amb les propostes dels més xicotets en el mateix mercat es pot participar durant els dos dies vinents en l’activitat “Vaig estar en l’exposició imaginant Pla del Remei i Russafa i…” on es pot dibuixar i escriure allà mateix.

La regidoria de Mobilitat Sostenible i l’equip tècnic EFGarquitectura com a conductor del procés tracten d’arribar a totes les persones que viuen, treballen o senzillament estan interessats en aquests barris, per arreplegar la seua visió i compromís respecte al futur d’aquesta part de la ciutat.

Per això s’ha activat un nou formulari amb 10 preguntes albergat al web: http: //www.valencia.es/pladelremei/contacto/ enfocat a contrastar amb el nombre més gran de persones les qüestions que s’han plantejat en els diferents fòrums en aquests dos mesos i mig.

A més d’esbrinar quins són aquests temes, els que ho emplenen tindran la possibilitat de posicionar-se, valorar línies d’acció, espais d’oportunitat identificats… i per descomptat incorporar el que consideren convenient.

És una oportunitat més per a ser part activa en els canvis que s’implementaran en els pròxims mesos, i les estratègies que orienten el futur del barri a mitjà i llarg termini. L’Ajuntament anima a informar-se i participar en el màxim ara en el Pla del Remei i Russafa.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + dotze =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris