25n
Orgull
Orgull

El procés participatiu per a la peatonalització de la Plaça de l'Ajuntament arrancarà a l'octubre

El procés participatiu per a la peatonalització de la Plaça de l'Ajuntament arrancarà a l'octubre
10/09/2019 -

La regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía, ha anunciat que al mes d’octubre arrancarà el procés de participació previst per a la remodelació de la plaça de l’Ajuntament que desenvoluparà, en la seua segona fase, la Regidoria de Desenvolupament i Regeneració Urbana.

En aquest sentit s’ha pronunciat Valía després de la reunió que ha mantingut la regidora amb l’empresa Paisaje Tranversal, que és l’encarregada de coordinar el treball per a recollir les aportacions ciutadanes al projecte que transformarà “la plaça més emblemàtica de la ciutat”.

Valía ha recordat que el procés participatiu compta amb un pressupost de 50.000 euros i l’objectiu que s’ha marcat la regidoria és que les conclusions estiguen llestes en quatre mesos. Conclòs aquest procés, arrancarà el següent termini que correspon a la presentació d’idees per al concurs de remodelació.

Tal com ja s’ha informat, la remodelació de la plaça de l’Ajuntament comptarà amb dues fases. La regidoria de Mobilitat Sostenible s’encarrega de la nova planta viària que es configurarà en la primera fase, i que incorporarà els criteris que han d’incloure els equips redactors dels projectes a concurs. Mentre que la regidoria de Participació Ciutadana s’encarregarà del procés ciutadà de consultes que ha de possibilitar l’execució del projecte final a càrrec de la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 10 =