25n
25N
25N

Transportistes processionen en camions per València en honor al seu patró Sant Cristòfol

JAVIER PEIRÓ/AVAN

Transportistes processionen en camions per València en honor al seu patró Sant Cristòfol
06/07/2019 -

Una caravana amb centenars de vehicles, en la seua majoria camions, ha circulat aquest dissabte pels carrers de València en processó per a rebre benedicció en el port, amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels transportistes, que se celebra el 10 de juliol.

Els actes, organitzats per la Federació Valenciana d’Empresaris del Transport i la Logística (FVET), han començat amb la celebració d’una missa de campanya en la seu de la federació, situada al carrer Alginet, 12 de València, ha explicat l’Arquebisbat de València en un comunicat.

Posteriorment, ha eixit des de la mateixa seu la processó amb els camions encapçalada per un vehicle amb la imatge de Sant Cristòfol, fins a l’Embull número 2, on ha tingut lloc la benedicció.

Després de la benedicció s’han entregat els donatius que la federació recull aqueix mateix dia per a l’Associació Valenciana de la Caritat. A continuació s’ha disparat una mascletà i els participants han compartit un menjar de fraternitat. La jornada ha conclòs amb una actuació d’humor a benefici d’ Asindown i Aspanion.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 2 =